Failliet: Grote sportschool keten sluit al haar 130 locaties Nieuws
Nieuws

Failliet: Grote sportschool keten sluit al haar 130 locaties

Failliet: Grote sportschool keten sluit al haar 130 locaties
Failliet: Grote sportschool keten sluit al haar 130 locaties

Het eerste grote fitness concern al gevallen door de wereldwijde coronapandemie. De 24 Hour fitness keten sluit haar deuren permanent.

24 Hour Fitness Worldwide Inc uit de Verenigde Staten sluit de deuren van al haar 130 sportscholen. Het management was in gesprek met crediteuren om de schuldenlast te herstellen. De onderhandelingen liepen rond de sluitingsperiode vast in een patstelling. De partijen kwamen er onderling niet uit.

Omzet naar nul

De meeste sportscholen in de Verenigde Staten blijven gesloten om te proberen de verspreiding van het virus te stoppen. 24 Hour Fitnes bracht leden geen abonnement kosten in rekening tijdens lockdown. Waardoor de omzet bijna nul werd.

Hoewel sommige sportscholen opnieuw beginnen te openen, is het geen garantie dat leden terug zullen komen. Opzeggingen kunnen zelfs nog groter zijn. Het kost twee keer zoveel om een ​​nieuw lid te werven als om een ​​bestaand lid te behouden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws