Failliet: Grote sportschool keten sluit al haar 130 locaties – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Failliet: Grote sportschool keten sluit al haar 130 locaties

Failliet: Grote sportschool keten sluit al haar 130 locaties

Het eerste grote fitness concern al gevallen door de wereldwijde coronapandemie. De 24 Hour fitness keten sluit haar deuren permanent.

24 Hour Fitness Worldwide Inc uit de Verenigde Staten sluit de deuren van al haar 130 sportscholen. Het management was in gesprek met crediteuren om de schuldenlast te herstellen. De onderhandelingen liepen rond de sluitingsperiode vast in een patstelling. De partijen kwamen er onderling niet uit.

Omzet naar nul

De meeste sportscholen in de Verenigde Staten blijven gesloten om te proberen de verspreiding van het virus te stoppen. 24 Hour Fitnes bracht leden geen abonnement kosten in rekening tijdens lockdown. Waardoor de omzet bijna nul werd.

Hoewel sommige sportscholen opnieuw beginnen te openen, is het geen garantie dat leden terug zullen komen. Opzeggingen kunnen zelfs nog groter zijn. Het kost twee keer zoveel om een ​​nieuw lid te werven als om een ​​bestaand lid te behouden.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page