Facebook pesterij: 'Meisje blijkt MMA expert, sloopt treiteraar' Nieuws
Nieuws

Facebook pesterij: 'Meisje blijkt MMA expert, sloopt treiteraar'

Facebook pesterij: 'Meisje blijkt MMA expert, sloopt treiteraar'

Volgens ABC 7 begon dit hele verhaal toen de jongen in de video op Facebook het meisje zwart had lopen maken. Toen ze hem daar op school over confronteerde, gooide hij water over haar heen. Dat was het moment dat het haar teveel werd en zij besloot haar MMA training te gebruiken.

Het incident trok de aandacht van de Braziliaanse jiu-jitsu expert Kit Dale, die de toestemming van het meisje kreeg om het gevecht op zijn Facebook-pagina te plaatsen.

Zelfverdediging

"Ik moedig mensen altijd aan om vechtsporten te leren, heb het zelfvertrouwen om weg te lopen, zodat het je niet in iets belandt wat je niet wilt, maar als het dat wel doet en je besluit terug te vechten, heb je dat soms nodig om jezelf te beschermen, 'zei Dale.

Blijkbaar is het meisje uiteindelijk geschorst en heeft de jongen een blauw oog, maar gaat hij nog steeds naar dezelfde school. Maar een ding is zeker hij zal vast een blokje om lopen als hij het meisje tegenkomt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws