Home / Nieuws / Facebook pesterij: ‘Meisje blijkt MMA expert, sloopt treiteraar’

Facebook pesterij: ‘Meisje blijkt MMA expert, sloopt treiteraar’

Is dit meisje in de video wellicht een toekomstige MMA Kampioen? Ze besloot terug te vechten nadat ze flink gepest en lastig gevallen werd en leerde de pestkop even wat het betekent als je de verkeerde lastigvalt.

Volgens ABC 7 begon dit hele verhaal toen de jongen in de video op Facebook het meisje zwart had lopen maken. Toen ze hem daar op school over confronteerde, gooide hij water over haar heen. Dat was het moment dat het haar teveel werd en zij besloot haar MMA training te gebruiken.

Het incident trok de aandacht van de Braziliaanse jiu-jitsu expert Kit Dale, die de toestemming van het meisje kreeg om het gevecht op zijn Facebook-pagina te plaatsen.

Zelfverdediging

“Ik moedig mensen altijd aan om vechtsporten te leren, heb het zelfvertrouwen om weg te lopen, zodat het je niet in iets belandt wat je niet wilt, maar als het dat wel doet en je besluit terug te vechten, heb je dat soms nodig om jezelf te beschermen, ‘zei Dale.

Blijkbaar is het meisje uiteindelijk geschorst en heeft de jongen een blauw oog, maar gaat hij nog steeds naar dezelfde school. Maar een ding is zeker hij zal vast een blokje om lopen als hij het meisje tegenkomt.

Bekijk ook

Heftig: UFC-vechter Ray Borg overleeft auto ongeluk

Het zit Ray Borg niet erg mee, een ernstig ziek zoontje een tegenzittende MMA-carierre en nu een zwaar ongeluk.

Vreemdgaan: Conor McGregor bespot door moeder ‘liefdeskind’

Terri Murray, een 26-jarige moeder uit Liverpool beweert dat ze met McGregor sex heeft gehad tijdens een avondje uit in 2017.

Huilend karate jochie breekt harten over de hele wereld (video)

De beelden van een huilend karate jongetje brak de harten van een groot aantal mensen.

REGIO NIEUWS UITGELICHT