Home / Nieuws / Fabio Pinca maakt zijn MMA debuut bij One Championship!

Fabio Pinca maakt zijn MMA debuut bij One Championship!

Fabio Pinca zal binnenkort in MMA vechten!

“Dit jaar zal ik mijn debuut maken in MMA bij One Championship!” Tot binnenkort …  Fabio Pinca kondigde dit gisteren aan op zijn Instagram-account. Op 34 jarige leeftijd begint Fabio Pinca aan een nieuwe uitdaging. Dit speelde al vele jaren in het hoofd van de man uit Lyon. Fabio volgde een MMA training en hij verborg nooit dat het MMA-avontuur hem verleidde voordat hij zijn carrière stopzette.

Fabio Pinca maakt zijn MMA debuut bij One Championship!

Fabio begon op 16-jarige leeftijd te trainen bij Gym Boxing St Fons

Zijn trainingspartner en vriend Mickael Piscitello had ook geprobeerd de ervaring op te doen om eerder in de kooi te komen, en het is zeker dat het bijna een logische voortzetting wordt voor de kickboksers om deze overgang naar gemengde gevechtskunsten te maken. Fabio begon op 16-jarige leeftijd te trainen bij Gym Boxing St Fons bij Nasser Kacem na het ontdekken van Thai-boksen tijdens het bekijken van videobanden zoals Kickboxer of Bloodsport. Vanaf dat moment wijdde hij zich volledig aan zijn discipline en werd hij een van de grootste Franse Nak Muay aller tijden.

Geen gebrek aan initiatief

In 2014 opent Fabio Pinca zijn sportschool genaamd Ringside en wordt een evenementenorganisator door het creëren van zijn eigen promotie genaamd Stike Fight. Boksers, ondernemers, promotors, de kampioen heeft geen gebrek aan initiatief en zet excellentie in alle activiteiten waarin hij zich begeeft. We kunnen er zeker van zijn dat Pinca de nieuwe doelen zal bereiken die hij heeft gesteld.

ONE Championship is de grootste sportorganisatie in Azië

Het ONE-kampioenschap is een MMA-promotie die voorheen ONE Fighting Championship of ONE FC heette. De organisatie is gevestigd in Singapore en werd in 2011 opgericht door multimiljonair-ondernemer Chatri Sityodtong en voormalig executive executive van ESPN Star Sports, Victor Cui. Volgens CNBC is ONE Championship de grootste sportorganisatie in Azië met een aanwezigheid in meer dan 128 landen en meer dan een miljard gezinnen!

Bekijk ook

Wij wensen Ilias een snel herstel toe.

Operatie Enfusion wereldkampioen kickboksen Ilias Bulaid voorspoedig verlopen

Enfusion Wereldkampioen (67 kg) Ilias Bulaid heeft een operatie aan zijn knie met succes doorstaan. ‘The ...

WK Combat Sambo Boekarest: 'Nederlands team verrast ondanks verlies'

WK Combat Sambo Boekarest: ‘Nederlands team imponeert ondanks verlies’

Op de Wereldkampioenschappen (combat) Sambo wat gehouden werd in Boekarest van 9 t/m 11 November ...

Epische foto MMA vechter Korean Zombie

Bruut knock-out geslagen MMA-vechter deelt ‘epische’ ziekenhuis foto

Afgelopen zaterdagavond had de UFC Fight Night 139 de headliner tussen Yair Rodriguez en Chan ...