Eyevan Danenberg opnieuw de ring in tijdens GLORY 51 - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Eyevan Danenberg opnieuw de ring in tijdens GLORY 51

Eyevan Danenberg opnieuw de ring in tijdens GLORY 51

Hoornse kickboks talent wil dit jaar nog GLORY kampioen worden

Als het aan Erevan Danenberg ligt wordt hij aan het einde van 2018 GLORY kampioen, als dit gebeurt zal hij niet meer rustig over straat kunnen in het pittoreske Hoorn, zijn woonplaats. Het opstomende talent uit de Gym van Clyde Petres maakt een bliksem carrière door binnen GLORY, de grootste en bekende kickboks organisatie ter wereld. Zijn eerste gevecht dit jaar in zijn race voor het kampioenschap vecht hij op 3 maart aanstaande, dit zal zijn tijdens het toernooi waar ook Badr Hari zijn rentree maakt. Een mooiere kans om jezelf in de kijker te spelen is er haast niet, want mede door Badr zal dit toernooi miljoen kijkers trekken in binnen en buitenland.

Eyevan Danenberg opnieuw de ring in op GLORY 51

Alles uit de kast halen om te winnen

In een interview met het Hoorns Dagblad zegt Danenberg; “Kampioen worden bij GLORY, dat is wat ik echt wil”, “Als ik 3 maart het toernooi op mijn naam kan zetten dan kan ik heel snel voor de titel vechten. Dan ben ik echt heel dichtbij”. Om kampioen te worden zal Danenberg op 3 maart alles uit de kast moeten halen. Als hij tijdens GLORY 51 wint is hij goed op weg de top te halen. Als ik dat toernooi win, dan gaan er mooie dingen komen”, zegt Danenberg. op de vraag of hij denkt uiteindelijk kampioen te worden zegt hij; “Dat zou dit jaar zeker kunnen. Wel aan het einde van het jaar natuurlijk. Als ik mijn partijen blijf winnen, dan is het mogelijk, en dan gaat het ook gebeuren”.

Twee keer vechten op een avond

Op 3 maart zal Danenberg maar liefst twee keer de ring in moeten, “Ik heb liever één gevecht op een avond. Je weet ook nooit hoe je eruit komt. Het kan zijn dat je blessures of veel pijn hebt, maar ook dat je weinig hebt” vertelt hij”. Hij zal namelijk alle twee gevechten moeten winnen om door te kunnen in het toernooi. Om dit te kunnen halen traint de Horinees een aantal keer per week, “Maandag twee keer, dinsdag twee keer, woensdag twee keer donderdag twee keer, vrijdagavond één keer en dan zondagochtend nog een keer” somt Danenberg zijn aantal trainingen op. “Ik sport nu volle bak tot aan maart”.

Bekijk ook

'Stop met doping! McGregor uitgedaagd door oud-rivaal voor gevecht

‘Stop met doping! McGregor uitgedaagd door oud-rivaal voor gevecht

Na zijn gewonnen wedstrijd daagde hij Conor McGregor uit.

Uit de cel de ring in! 'Stop nooit met vechten'

Uit de cel de ring in! ‘Stop nooit met vechten’

Ruim 8 maanden bracht Velasquez door in de gevangenis

Billy 'Bruce Lee' leverkicks rivaal kotsmisselijk! 'Nasty'

Billy ‘Bruce Lee’ leverkicks rivaal kotsmisselijk! ‘Nasty’ (video)

Deze ging schreeuwend van de pijn en kotsmisselijk naar het canvas

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page