'Kom knokken': Extreme vechtsport organisatie zoekt vechters - Vechtsport Info
Home / Nieuws / ‘Kom knokken’: Extreme vechtsport organisatie zoekt vechters

‘Kom knokken’: Extreme vechtsport organisatie zoekt vechters

'Kom knokken': Extreme vechtsport organisatie zoekt vechters

Ben jij een vechter en wil je internationale roem kweken, dan is hier je kans. EKIC zoekt vechters, maar je moet wel wat in je mars hebben om bij een van de meest extreme vechtsport organisaties binnen te treden.

EKIC is een nieuw opgerichte, onafhankelijke vechtsportorganisatie die het beste van echte authentieke Bare Knuckle Boxing (met de blote vuist), Boksen en Kumite (freestyle mixed martial arts) competities combineert. EKIC is op zoek naar vechters die het aandurven zich aan te sluiten.

Kom vechten

,,LET OP: VECHTERS GEZOCHT!! EKIC brengt het vechtspel naar het VOLGENDE NIVEAU!! Maak deel uit van ’s werelds nieuwste en populairste vechtsportfranchise!”, aldus de oproep op social media. Mocht je twijfelen, laten wij je gerust stellen er zitten grote namen achter EKIC, zoals UFC Hall of Fame-legende Stephan Bonnar.

De focus van EKIC is om getalenteerde prijsvechters en krijgskunstenaars te ontwikkelen, hen de mogelijkheid te bieden om op professioneel niveau te vechten, hen extra kansen te bieden buiten de ring en hen op gepaste wijze te compenseren.

Lijkt het je wat om onder de vlag van EKIC te gaan knokken, dan kun je je inschrijven op de website van de organisatie. En wellicht wordt jij de nieuwe ster aan het firmament van de vechtsport wereld.

Bekijk ook

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

KO! Gökhan Saki trapt James McSweeney naar verlies

Legende Saki lag flink onder vuur door McSweeney

Wraak voor Badr! Plazibat MEPT Adegbuyi ‘KO’ in verhit gevecht

In de eerste ronde liep Adegbuyi tegen een rechterhoek aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page