Explosie bij hotel UFC vechter Alistair Overeem Nieuws
Nieuws

Explosie bij hotel UFC vechter Alistair Overeem

Explosie bij hotel UFC vechter Alistair Overeem

Net een grote explosie naast mijn hotelkamer overleefd, zo twitterde Alistair Overeem een paar uur geleden.

"Just survived a huge explosion next to my hotel room.. big boom & flames all ok and healthy tho". Een explosie bij het hotel waar Alistair Overeem verblijft schudde de hele buurt wakker! Wat er precies gebeurt is is niet helemaal duidelijk. Wellicht dat er meer over bekend wordt naarmate de dag vordert, belangrijk is dat onze Nederlandse UFC held ongedeerd is net als de leden van zijn team.

Explosie bij hotel UFC vechter Alistair Overeem

Een grote knal

Dat het een grote knal is geweest en dat er wel degelijk iets aan de hand moet zijn geweest is duidelijk te zien op de foto's. De hulpdiensten lijken massaal te zijn uitgerukt om bijstand te verlenen aan eventuele slachtoffers. De "Reem" verblijft in Amerika om zich voor te bereiden op komende wedstrijden voor de UFC, de organisatie waarin hij vecht. Deze komt zeer binnenkort naar Rotterdam op 2 september waar een groot UFC toernooi is georganiseerd en wij naast de "Reem" ook de Turks-Nederlandse ex Glory Gokhan Saki in actie zullen kunnen zien.

Maar ook de Nederlander Stefan Struve zal uitkomen op het toernooi. Enkele andere namen van vechters die uit zullen komen zijn Saparbeg SafarovBojan, Mihajlovic, Marco Rogerio De Lima, Abdul Kerim-Edilov Francimar, Aleksandar Rakic en Barroso.

Eigen foto: Alistair Overeem
Eigen foto: Alistair Overeem

Terroristische aanslag

Dat het klaarblijkelijk geen Terroristische aanslag betreft moge duidelijk zijn, noch zal het een gerichte aanslag zijn op Alistair zelf zijn. Althans dat lijkt op te maken uit de foto's die hij zelf maakte. Ook gaan wij er van uit dat dit dan al in de Amerikaanse pers te lezen was geweest, deze zijn daar in het algemeen als de kippen bij. Wellicht volgt er later vandaag nog bericht over de toedracht van de explosie naast het hotel waar Alistair Overeem verblijft.

Eigen foto: Alistair Overeem
Eigen foto: Alistair Overeem
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws