Expeditie Robinson winnaar Carlos op de vuist met andere BN'ers Nieuws
Nieuws

Expeditie Robinson winnaar Carlos op de vuist met andere BN'ers

Expeditie Robinson winnaar Carlos op de vuist met andere BN'ers
Expeditie Robinson winnaar Carlos op de vuist met andere BN'ers

De winnaar van Expeditie Robinson 2017, Carlos Platier Luna gaat in het nieuwe RTL-programma Boxing Stars een potje knokken met BN'ers zoals rapper Jebroer, Rick Brandsteder en Taeke Taekema.

Luna ziet het wel zitten om in het tv-programma waarin hij samen met 23 andere bekende Nederlanders wordt klaargestoomd voor zijn eerste bokstoernooi een robbertje te vechten. De zaak wordt serieus aangepakt door RTL, er zijn dan ook bekende bokstrainers aangetrokken.

De opzet van het programma is vrij simpel, men vecht wekelijks wedstrijden van 5 minuten, die overigens live uitgezonden gaan worden vanaf 31 oktober aanstaande op RTL 5. De verliezer ligt meteen uit het programma, een simpele doch effectieve formule.

Uitdaging

"Het is echt een fantastische sportieve uitdaging", vertelt Luna enthousiast aan Tubantia. Hij stopte met judo een jaar terug en ziet deze uitdaging als een nieuwe stap in de sport. "Ik was net niet goed genoeg voor de absolute top", legt hij uit. "Het is heerlijk om weer helemaal kapot te gaan tijdens een training en het is een kans om mezelf opnieuw in 'the picture' te zetten." Vervolgt hij tegen de krant.

Luna kan overigens rekenen op flinke tegenstand voormalig topsporter Taeke Taekema en acteur Juvat Westendorp zijn slechts enkele van de namen die meedoen. Maar ook een Rick Brandsteder waarvan in het verleden is gebleken dat hij wel een stoot uit kan delen doet mee.

Overigens geeft Luna aan niet bang te zijn om klappen te ontvangen, door het judo is hij wel wat gewend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws