Exclusieve 24-uurs pre-sale voor Glory Rotterdam! Nieuws
Nieuws

Exclusieve 24-uurs pre-sale voor Glory Rotterdam!

Exclusieve 24-uurs pre-sale voor Glory Rotterdam!

GLORY 49 Rotterdam

Exclusieve 24-uurs pre-sale voor Glory Rotterdam!

Voorafgaand aan GLORY 49 SuperFight Series, bestaat uit een weltergewichtwereldtitelgevecht, een four-man lichtgewichttoernooi en een lichtgewichtgevecht tussen de Armeens-Belgische Marat Grigorian (51-10-2, 32 KO, uitkomend voor Armenië) en de Angolese Christian “Bad News” Baya (59-5-1, 34 KO, uitkomend voor Angola).

Uitdager van de lichtgewichttitel

Grigorian en Baya zijn hooggeplaatste lichtgewichtvechters en de winnaar van hun gevecht wordt de eerste uitdager van de lichtgewichttitel. Andere gevechten voor GLORY: REDEMPTION, GLORY 49 SuperFight Series en GLORY 49 Rotterdam worden binnenkort bekend gemaakt.

De kaartverkoop voor GLORY: REDEMPTION (inclusief toegang tot GLORY 49 SuperFight Series en GLORY 49 Rotterdam) start op donderdag 5 oktober om 10:00 uur via tickets.glorykickboxing.com. Het event is toegankelijk voor bezoekers van 16 jaar en ouder.

Schrijf je voor 3 oktober in voor de pre sale

Fans die zich voor dinsdag 3 oktober inschrijven voor de GLORY Fight Club nieuwsbrief op glorykickboxing.com krijgen de exclusieve mogelijkheid om eerder tickets te kopen voor GLORY: REDEMPTION. Er wordt een e-mail verstuurd naar alle nieuwsbriefabonnees met instructies over hoe je toegang krijgt tot de exclusieve 24-uurs pre-sale. De pre-sale begint op woensdag 4 oktober om 10:00 uur en eindigt wanneer de reguliere ticketverkoop begint.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws