Exclusief! Badr Hari traint weer: 'Opgeven geen optie' Nieuws
Nieuws

Exclusief! Badr Hari traint weer: 'Opgeven geen optie'

Exclusief! Badr Hari traint weer: 'Opgeven geen optie'

Badr Hari is teruggekeerd naar zijn training met coach Said El Badaoui. De kickbokslegende is volop aan het werk om een terugkeer te maken.

Tegen onze redactie verteld El Badaoui vandaag dat Badr weer in de gym te vinden is. ,,We zijn weer volop bezig en werken als vanouds", zegt de topcoach. Over het verlies van Badr tegen de Pool Arkadiusz Wrzosek zegt de coach; ,,Een gevecht kan altijd verrassend eindigen, ook al sta je voor als vechter. "

Badr maakte na zijn verlies al duidelijk dat hij een herkansing tegen de Pool wil. ,,Laten we beginnen met een rematch", schreef Badr op zijn Instagram. De focus ligt duidelijk niet op stoppen zoals critici suggereerden. ,,Badr komt terug zoals hij altijd doet, de motivatie is er zeker en opgeven is geen optie."

Grote namen

El Badaoui vertelde verder dat er groot nieuws aankomt omtrent de andere topvechters uit zijn Gym. Afgelopen week werd bekend dat ONE Championship kampioen Illias Ennahachi bijtekende bij de Aziatische organisatie waar een titelgevecht wacht.

De overige vechters uit de stal van El Badaoui, zoals Tayfun Ozcan die op 15 oktober zijn debuut maakt bij ONE tegen Sitthichai presteren op wereldniveau. Inmiddels is de Gym van El Badaoui uitgegroeid tot een van de meest complete als het topvechters aangaat.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws