Exclusief! Badr Hari traint weer: 'Opgeven geen optie'
Home / Nieuws / Exclusief! Badr Hari traint weer: ‘Opgeven geen optie’

Exclusief! Badr Hari traint weer: ‘Opgeven geen optie’

Exclusief! Badr Hari traint weer: 'Opgeven geen optie'

Badr Hari is teruggekeerd naar zijn training met coach Said El Badaoui. De kickbokslegende is volop aan het werk om een terugkeer te maken.

Tegen onze redactie verteld El Badaoui vandaag dat Badr weer in de gym te vinden is. ,,We zijn weer volop bezig en werken als vanouds”, zegt de topcoach. Over het verlies van Badr tegen de Pool Arkadiusz Wrzosek zegt de coach; ,,Een gevecht kan altijd verrassend eindigen, ook al sta je voor als vechter. “

Badr maakte na zijn verlies al duidelijk dat hij een herkansing tegen de Pool wil. ,,Laten we beginnen met een rematch”, schreef Badr op zijn Instagram. De focus ligt duidelijk niet op stoppen zoals critici suggereerden. ,,Badr komt terug zoals hij altijd doet, de motivatie is er zeker en opgeven is geen optie.”

Grote namen

El Badaoui vertelde verder dat er groot nieuws aankomt omtrent de andere topvechters uit zijn Gym. Afgelopen week werd bekend dat ONE Championship kampioen Illias Ennahachi bijtekende bij de Aziatische organisatie waar een titelgevecht wacht.

De overige vechters uit de stal van El Badaoui, zoals Tayfun Ozcan die op 15 oktober zijn debuut maakt bij ONE tegen Sitthichai presteren op wereldniveau. Inmiddels is de Gym van El Badaoui uitgegroeid tot een van de meest complete als het topvechters aangaat.

Bekijk ook

Rico rivaal staat op! ‘Glory, teken deze kickbokser’ (video)

Rico Verhoeven vocht afgelopen weekend een monster gevecht uit met Jamal Ben Saddik.

UFC’er Costa geeft blessure de schuld voor missen gewicht

Paulo Costa vs Marvin Vettori is misschien wel het grootste verhaal dat uit UFC Vegas 41 dit weekend kwam.

Doodsklap! Senegalese reus ‘KO’ door sterkste man (video)

Mariusz Pudzianowski sloeg met een ware doodsklap 'Bombardier' ​uit Senegal knock-out

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page