Ex vriendin Rico Verhoeven teleurgesteld in de kickbokser Nieuws
Nieuws

Ex vriendin Rico Verhoeven teleurgesteld in de kickbokser

Ex vriendin Rico Verhoeven teleurgesteld in de kickbokser
Ex vriendin Rico Verhoeven teleurgesteld in de kickbokser

De ex vriendin van Rico Verhoeven Jacky Duchenne heeft een boekje open gedaan over de wereldkampioen kickboksen.

In een interview met het blad Weekend spreek Jacky openlijk over het feit dat zij teleurgesteld is in Rico. Zij haalt flink uit naar topkickbokser die volgens haar is veranderd. Zo is zij behoorlijk verbaasd over het feit dat de kickbokser zijn moeder een auto cadeau deed.

Zware tijd

“Ik ben blij voor haar, maar dat doet mij wel wat. Ik heb mijn auto moeten verkopen omdat het financieel gezien meer ruimte gaf en als je dat daarna ziet, denk je er wel even over na,” zegt Jacky.

Ook is er flinke afstand ontstaan tussen beiden; “Ik voelde hem uit mijn handen glippen en zag hem veranderen. Het lijkt wel of we elkaar niet meer kennen.”

Rico is veranderd

Volgens Jacky is Verhoeven erg veranderd: “Rico is veranderd, wat altijd al mijn angst is geweest. Ik vind het jammer dat de roem zoveel met hem gedaan heeft. We hebben een fantastische tijd gehad en samen zijn droom waargemaakt."

‘Hij is de ideale schoonzoon’, dan kunnen we daar zeker over discussiëren met mijn moeder, haha.” De twee waren 13 jaar samen en hebben drie kinderen. Lees hier meer…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws