Ex-vriendin Rico Verhoeven: 'Naamsverandering is onderweg' Nieuws
Nieuws

Ex-vriendin Rico Verhoeven: 'Naamsverandering is onderweg'

Ex-vriendin Rico Verhoeven: 'Naamsverandering is onderweg'
Ex-vriendin Rico Verhoeven: 'Naamsverandering is onderweg'

Jacky Duchenne de super sportieve ex-vriendin van kickbokskampioen Rico Verhoeven, gaat de naam van haar sportschool veranderen. De naam wekt verwarring op en dat wil Jacky voorkomen.

Als paar waren Jacky en Rico jarenlang samen. Lief en leed deelde het paar en kregen drie kinderen. Toch gingen zij uit elkaar en hun eigen weg. Jacky die aan het hoofd staat van RV Sports. Wil de naam van de sportschool veranderen die zij in 2016 oprichtte samen met Rico.

Verwarrend

Op haar Instagram stories vertelt Jacky dan ook ,,Ik heb mijn gym RVsports genoemd. Ik heb mijn gym opgebouwd, had het alleen een andere naam moeten geven want het schept verwarring", aldus Jacky.

,,Dat begrijp ik! Naamsverandering is onderweg!" Ook meldt de gespierde Jacky dat men zich niet gek moeten laten maken door zogenaamde 'fitgirls'. ,,Wees lekker jezelf... en echt en puur! " Welke naam Jacky haar sportschool gaat geven is niet bekend.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/reddingsvlucht-doodzieke-mma-vechter-opgehaald-door-ufc-video/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws