Home / Nieuws / Ex UFC-vechter Ronda Rousey krijgt rol in FOX’s dramaserie

Ex UFC-vechter Ronda Rousey krijgt rol in FOX’s dramaserie

Ex UFC-vechter Ronda Rousey krijgt rol in FOX's dramaserie

Voormalig UFC-kampioen Ronda Rousey heeft een nieuwe acteer klus te pakken met een terugkerende rol in de tv serie “9-1-1” op FOX.

Rousey zal een brandweervrouw spelen genaamd Lena Bosko, “een stoïcijns en onverschrokken lid van het Los Angeles Fire Department Station 136 die in actie komt om levens te redden wanneer een ramp toeslaat”.

Rousey is overgestapt naar acteren met optredens in verschillende films, waaronder de “Entourage” waar ze een fictieve versie van zichzelf speelde en rollen in “The Expendables 3 ‘en” Furious 7 “als onderdeel van de” Fast & Furious ” film serie.

Terug naar de UFC

Wat haar vechtcarrière betreft, Rousey is nooit officieel met pensioen gegaan, maar ze heeft alles behalve de deur gesloten voor een mogelijke terugkeer naar de UFC in de toekomst.

De laatste grote acteerrol die Rousey op zich nam was een co-hoofdrol in “Mile 22”, waar ze samen met Mark Wahlberg en “The Walking Dead” ster Lauren Cohan in een film werd geregisseerd door Peter Berg.

Bekijk ook

Overval vrouwelijke bokskampioen: ‘Ik bleef in zijn ballen slaan’

Twee overvallers ontdekten afgelopen weekend dat ze de verkeerde vrouw hadden uitgekozen om mee te rotzooien, toen deze een Golden Gloves-kampioen bleek te zijn.

Wij spraken met de Vechtsportautoriteit over het streven naar een gereguleerde, veilige, gezonde en goed georganiseerde vechtsportsector!

Vechtsportautoriteit trekt teugels aan: Waarschuwt sportscholen

De Nederlandse Vechtsportautoriteit (VA) kondigde afgelopen week maatregelen aan tegen sportscholen die niet gesanctioneerde vechtsport evenementen houden.

Video: MMA-vechter trapt ‘nep’ Bruce Lee bruut knock-out

Een gevecht tussen MMA versus traditionele vechtsporten in China eindigt in een brute KO.