Ex UFC-vechter Ronda Rousey krijgt rol in FOX's dramaserie Nieuws
Nieuws

Ex UFC-vechter Ronda Rousey krijgt rol in FOX's dramaserie

Ex UFC-vechter Ronda Rousey krijgt rol in FOX's dramaserie
Ex UFC-vechter Ronda Rousey krijgt rol in FOX's dramaserie

Voormalig UFC-kampioen Ronda Rousey heeft een nieuwe acteer klus te pakken met een terugkerende rol in de tv serie "9-1-1" op FOX.

Rousey zal een brandweervrouw spelen genaamd Lena Bosko, "een stoïcijns en onverschrokken lid van het Los Angeles Fire Department Station 136 die in actie komt om levens te redden wanneer een ramp toeslaat".

Rousey is overgestapt naar acteren met optredens in verschillende films, waaronder de "Entourage" waar ze een fictieve versie van zichzelf speelde en rollen in "The Expendables 3 'en" Furious 7 "als onderdeel van de" Fast & Furious " film serie.

Terug naar de UFC

Wat haar vechtcarrière betreft, Rousey is nooit officieel met pensioen gegaan, maar ze heeft alles behalve de deur gesloten voor een mogelijke terugkeer naar de UFC in de toekomst.

De laatste grote acteerrol die Rousey op zich nam was een co-hoofdrol in "Mile 22", waar ze samen met Mark Wahlberg en "The Walking Dead" ster Lauren Cohan in een film werd geregisseerd door Peter Berg.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws