EX-GLORY TOPMAN COR HEMMERS: 'Er is zeker toekomst voor het kickboksen' Nieuws
Nieuws

EX-GLORY TOPMAN COR HEMMERS: 'Er is zeker toekomst voor het kickboksen'

EX-GLORY TOPMAN COR HEMMERS: 'Er is zeker toekomst voor het kickboksen'

Cor Hemmers die voorheen als een van de topmensen bij het inmiddels 'oude GLORY' werkzaam was. Ziet een goede toekomst voor het kickboksen. In een interview vandaag verteld Hemmers hoe hij het kickboksen ziet en meer.

Dat Cor Hemmers een van de grote namen in de vechtsport wereld is valt niet te ontkennen. De man die grote namen onder zich had zoals zijn zoon legende Ramon Dekkers heeft kennis van zaken. Vorig jaar nam hij afscheid van GLORY, maar is hij nog steeds actief in de sport.

Toekomst

Zoon Nick die inmiddels de scepter zwaait over de bekende sportschool opgericht door Hemmers, is trainen van bekende vechters. Dat dit veelal kickboksers zijn lijkt te worden aangevuld met MMA-vechters.

In het interview verteld Hemmers dat beide sporten goed naast elkaar kunnen bestaan. Ook zegt hij dat er zeker een toekomst is voor het kickboksen. Bekijk het interview voor meer.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/zet-rico-eens-tegen-een-waardige-tegenstander/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws