Home / Nieuws / EX-GLORY TOPMAN COR HEMMERS: ‘Er is zeker toekomst voor het kickboksen’

EX-GLORY TOPMAN COR HEMMERS: ‘Er is zeker toekomst voor het kickboksen’

Cor Hemmers die voorheen als een van de topmensen bij het inmiddels ‘oude GLORY’ werkzaam was. Ziet een goede toekomst voor het kickboksen. In een interview vandaag verteld Hemmers hoe hij het kickboksen ziet en meer.

Dat Cor Hemmers een van de grote namen in de vechtsport wereld is valt niet te ontkennen. De man die grote namen onder zich had zoals zijn zoon legende Ramon Dekkers heeft kennis van zaken. Vorig jaar nam hij afscheid van GLORY, maar is hij nog steeds actief in de sport.

Toekomst

Zoon Nick die inmiddels de scepter zwaait over de bekende sportschool opgericht door Hemmers, is trainen van bekende vechters. Dat dit veelal kickboksers zijn lijkt te worden aangevuld met MMA-vechters.

In het interview verteld Hemmers dat beide sporten goed naast elkaar kunnen bestaan. Ook zegt hij dat er zeker een toekomst is voor het kickboksen. Bekijk het interview voor meer.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Joseph Parker verslaat Junior Fa in vuurwerkloze wedstrijd (video)

Joseph Parker heeft vanavond Junior Fa verslagen in een puntenbesluit in de Spark Arena in Auckland. Voormalig wereldkampioen zwaargewicht Joseph Parker overwon Junior Fa met een unanieme beslissing in hun geheel Nieuw-Zeelandse strijd.

Bekende vechter slaat rivaal op zijn bek in hotel lobby (video)

Gordon Ryan sloeg zijn oude rivaal Andre Galvao in het gezicht, kort na zijn wedstrijd ...

Adegbuyi: ‘Ik heb het recht verdiend om te vechten tegen Rico’

Benny Adegbuyi versloeg in december vorig jaar Badr Hari. Met de winst op de kickbokslegende ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page