Ex-Glory Kampioen gaat Bare Knuckle vechten! 'KO koning'
Home / Nieuws / Ex-Glory Kampioen gaat Bare Knuckle vechten! ‘KO koning’

Ex-Glory Kampioen gaat Bare Knuckle vechten! ‘KO koning’

Glory Kampioen Saul Cavalari gaat Bare Knuckle vechten! 'KO koning'
Saul Cavalari (links) in actie

Saulo ‘Cassius Clay’ Cavalari, voormalig Glory kampioen heeft getekend bij het beruchte GROMDA. De Bare Knuckle organisatie voegt met de Braziliaan een harde knokker en KO koning toe.

Voor de nieuwe Glory fans zegt de naam Cavalari wellicht niet veel. Toch was de Braziliaan een van de geduchtste vechters binnen de kickboks organisatie. Met een overal record van 60 gevechten waarvan 49 winsten op knock-out, maakte Cavalaro internationaal naam.

De laatste partij van Cavalari bij Glory dateert van 2017 waar hij verloor van Pavel Zhuravlev, eerder dat jaar verloor hij van de huidige Glory lichtzwaargewicht kampioen Artem Vakhitov. Cavalari staat bekend om zijn agressieve en dynamische vechtstijl.

Bloederige gevechten

GROMDA, die garant staat voor harde en velal bloederige gevechten, haalt met Cavalari niet alleen een kickbokser van formaat binnen, maar ook een ervaren MMA-vechter. Zo vocht Cavalari in 2015 tijdens Dynamite 1, een gezamenlijk gala georganiseerd door Bellator MMA en Glory. Daar won de Braziliaan het kampioenschap (lees verder onder video).

Cavalri vertegenwoordigt de Thai Brasil club. Zijn bijnaam, “Cassius Clay”, kwam voort uit zowel zijn persoonlijkheid en vechtstijl als zijn neiging om snelle handcombinaties te gebruiken. Wanneer Cavalri zijn debuut bij het beruchte GROMDA maakt is nog niet bekend.

Bekijk ook

‘Vader’ (41) sloopt 26-jarige op vernederende wijze (video)

Zijn tegenstander maakte geen enkele kans

‘Lekke band!’ MMA-vechter rolstoel uitgeslagen in bizarre wedstrijd (video)

Kan er hard aan toe gaan in het Rolstoel MMA.

Brute Headkick maakt snel einde aan kickbokspartij (video)

Fairtex Fight Promotion evenement zat vol met actie gisteren.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page