Ex-Glory kampioen Doumbe naar UFC? 'Debuut in Parijs' Nieuws
Nieuws

Ex-Glory kampioen Doumbe naar UFC? 'Debuut in Parijs'

Ex-Glory kampioen Doumbe naar UFC? 'Debuut in Parijs'

Cedric Doumbé, voormalig Glory kickbokskampioen was aanwezig op Bellator 280 die gisteren in Parijs werd gehouden. De vechter maakte daar een vermoedelijke datum voor zijn terugkeer bekend.

Uitgenodigd aan de microfoon van RMC Sport zei Doumced dat hij een volgend gevecht gepland had voor juli. Maar gaf hij niet meer informatie dan dat, de exacte datum of organisatie werd niet gemeld door de Fransman.

Het weltergewicht zei ook dat hij in september zou kunnen vechten, wat erop duidde dat dit op UFC Parijs zou kunnen zijn, maar de naam van de organisatie werd niet direct door Doumbé genoemd.

MMA vechten

Doumbé had zijn eerste MMA-gevecht in november 2021, in Dubai. Dit was tegen een voormalige kickbokser, Arbi Emiev. Dit won Doumbé door TKO uit de eerste ronde.

De Fransman die zijn GLORY-kampioenschap heeft verlaten, heeft niet meer gevochten in het kickboksen sinds zijn winst op Murthel Groenhart in januari 2021.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws