Ex-Glory Guto Inocente: 'Ik vecht tegen iedereen'
Home / Nieuws / Ex-Glory Guto Inocente: ‘Ik vecht tegen iedereen’

Ex-Glory Guto Inocente: ‘Ik vecht tegen iedereen’

Ex-Glory Guto Inocente: 'Ik vecht tegen iedereen'

Braziliaan Guto Inocente neemt het op 2 juni op tegen de Serviër Rade Opačić. Dit wordt het tweede gevecht voor de Braziliaan bij ONE Championship. Het zwaargewicht is op zoek naar zijn tweede opeenvolgende overwinning in de organisatie.

De voormalige Glory vechter Guto Inocente, die in 2022 bij ONE Championship tekende om deel uit te maken van de MMA en Kickboxing roosters, zal op 2 juni zijn tweede uitdaging in de organisatie aangaan. Het gevecht zal het co-main event zijn van ONE 158, gepland in Singapore en tegen de taaie Rade Opačić.

Rico Verhoeven

,,Hij is een taaie tegenstander maar ik ben erg blij met dit gevecht”, zegt Inocente. ,,Ik geloof dat de overwinning me zal kwalificeren voor een titelgevecht”, voorspelde de 35-jarige vechter die in het verleden een titelgevecht had tegen Glory kampioen Rico Verhoeven (lees verder onder video).

Met gevechten bij UFC en GLORY, twee van de grootste vechtsport organisaties ter wereld, heeft Inocente veel ervaring in zijn bagage. De Braziliaan, die naast MMA en Kickboksen recentelijk een gevecht heeft gehad in het boksen, heeft bij ONE al zijn veelzijdigheid laten zien. Toen hij in februari van dit jaar Bruno Susano versloeg door TKO.

Beste vorm ooit

,,Ik ben zonder twijfel in de beste fase van mijn carrière, vol gezondheid en enthousiast om mijn volledige potentieel te laten zien”, zegt Inocente, die tien MMA-gevechten won en zes verloor. Opačić behaalde vier opeenvolgende overwinningen bij ONE Championship, allemaal door knock-out of TKO. De Braziliaan hoopt zijn kunnen in de twee vecht disciplines te blijven tonen (lees verder onder video).

,,Ik wil tegen alles blijven vechten, laten zien dat ik een complete vechter ben en dat ik specialisten in het kickboksen en MMA kan verslaan”, concludeert de Braziliaan, die in Kickboksen 39 triomfen en tien tegenslagen heeft verzameld.

Bekijk ook

Volkanovski blijft UFC-kampioen in heftig gevecht verslaat max holloway

Betaald in bloed! Volkanovski blijft UFC-kampioen in heftig gevecht

Alexander Volkanovski versloeg Max Holloway voor de derde keer.

Saai gevecht! UFC-kampioen Adesanya stelt titel veilig: Fans verlaten zaal

Saai gevecht! UFC-ster Adesanya stelt titel veilig: Fans verlaten zaal

Israel Adesanya en Jared Cannonier’s gevecht vandaag in Las Vegas was grotendeels een tactisch spelletje. ...

'Dynamiet!' Glory's Periera slaat Strickland knock-out (video)

‘Dynamiet!’ Glory’s Periera slaat Strickland knock-out (video)

Alex Pereira zette vandaag een enorme stap in de richting van de UFC-titel in het middengewicht

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page