Ex-Glory Alex Pereira groot gevaar voor deze UFC-kampioen Nieuws
Nieuws

Ex-Glory Alex Pereira groot gevaar voor deze UFC-kampioen

Ex-Glory Alex Pereira groot gevaar voor deze UFC-kampioen

Voormalig Glory kickbokskampioen Alex Pereira heeft zijn handtekening onder zijn UFC-contract gezet. Met komst naar de grootste MMA-organisatie in de wereld, is de Braziliaan een gevaar voor middengewicht kampioen Israel Adesanya.

Topvechter Pereira, die twee overwinningen behaalde op UFC middengewicht kampioen Adesanya in kickboksen, heeft officieel getekend om deel te nemen aan de UFC. En dat zou volgens insiders wel eens een toekomstig titelgevecht met zijn oude rivaal Adesanya kunnen opleveren.

Bij Glory maakte Pereira naam en bleef lange tijd kampioen, tot afgelopen zaterdag waar Artem Vakhitov hem de lichtzwaargewicht titel van de organisatie afpakte. Het gevecht was een rematch waar eerder Pereira won, de Braziliaan nam met tranen in zijn ogen afscheid, maar wacht een mooie toekomst bij de UFC.

Groot gevaar

Adesanya heeft nog niet gereageerd op de komst van Pereira, maar zal ongetwijfeld met argus ogen kijken naar de komende prestaties van de Braziliaan. Tijdens UFC 268 op 6 november zal deze zijn debuut maken tegen Andreas Michailidis. Gisteren plaatste Pereira een video van zijn contractondertekening op Instagram.

Hoe lang het gaat duren voordat Pereira tegenover Adesanya komt te staan is niet bekend. Echter is het een feit dat Pereira voor de Nieuw-Zeelander een groot gevaar vormt. De UFC boekte eerder een titelgevecht waar Michael Chandler razendsnel een kans kreeg. Wellicht dat dit ook voor Pereira geldt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws