Ex coach UFC-ster Conor McGregor moet 5 jaar de cel in Nieuws
Nieuws

Ex coach UFC-ster Conor McGregor moet 5 jaar de cel in

Ex coach UFC-ster Conor McGregor moet 5 jaar de cel in
Ex coach UFC-ster Conor McGregor moet 5 jaar de cel in

De Ier Jonathan Dargan, 49, is schuldig bevonden aan doodslag en veroordeeld tot vijf en een half jaar gevangenisstraf.

Dargan is een ex coach van UFC-superster Conor McGregor. Dargan is nu ongeveer vier jaar na de dood van de 56-jarige Patrick Mullally, waarvan Dargan wordt beschuldigd deze vermoord te hebben veroordeeld. Volgens berichten in de Ierse media, werd Mullay met slechts een klap doodgeslagen door Dargan.

Mullay en zijn collega Shane Cunningham passeerden een dronken Dargan en zijn vriendin, die naar verluidt midden in een ruzie zaten. Mullally en Cunningham waren van plan om in te grijpen, de rechter in het proces bestempelde dit als 'een eervolle daad'. Een getuige tijdens het proces, een passerende fietser, vertelde juryleden dat Dargan zijn slachtoffer 'Mullay' bedreigde en zei zich met zijn eigen zaken te bemoeien. Deed hij dit niet dan zou hij hem doden.

Veel drank

Vincent Henegan, een advocaat die Dargan verdedigt, vertelde de rechtbank dat Dargan 'geen persoon was die regelmatig dronk, maar die nacht extreem dronken was omdat hij cocktails en veel wodka had gedronken en zich niets kon herinneren.

Bij Straight Blast Gym (SBG) speelde hij een belangrijke bij haar beste vechters, waaronder boksster en Bellator-veteranen Peter Queally, Richard Kiely en Will Fleury, UFC-veteraan Artem Lobov, UFC-veteraan Paddy Holohan en voormalige UFC vedergewicht en lichtgewicht kampioen Conor McGregor.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws