Europees MMA Kampioen Pieter Buist op zoek naar sponsoren! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Europees MMA Kampioen Pieter Buist op zoek naar sponsoren!

Europees MMA Kampioen Pieter Buist op zoek naar sponsoren!

Publiceerden wij al eerder een artikel over het feit dat kickboksen steeds meer mainstream sponsoren aantrekt, maar de MMA in Nederland achterblijft, viel ons een oproep op die meervoudig MMA tweevoudig kampioen Pieter Buist deed vandaag op zijn Facebook. Deze sympathieke en een van Nederlands grote MMA Kampioenen is op zoek naar sponsoren.

Europees MMA Kampioen Pieter Buist op zoek naar sponsoren!

World Fighting League

“Oké iedereen zoals jullie al weten (of misschien nog niet) ben ik op dit moment de 2x 77kg en 1x 70 kilogram Europees kampioen (dus 3 x EU champ in 2 gewichtsklasses) train altijd 6 dagen in de week (2 to 4 x per dag) en op 23 september ben ik van plan om de 70 kilogram World Fighting League world title toe te voegen aan mijn collectie (die ook nog eens word uitgezonden op Spike TV),” meld Buist op zijn FB page!

“Maar dit kan ik natuurlijk niet alleen ,Buiten mijn team en mijn sponsoren die mij al een geruime tijd tevreden sponsoren zoek ik nog meer sponsors om mijn trainingen nog beter te maken en mijn voorbereiden voor mijn partijen nog beter te maken. Dus wil je zelf mij sponsoren of ken je iemand die wellicht interesse heeft stuur mij of mijn management: teamsouwer@gmail.com een privébericht zodat we alles goed door kunnen nemen en we een top en groeiende samenwerking kunnen aangaan!!” Dankjewel voor jullie steun, tijd, moeite en liefde en wellicht tot snel. God bless !!!

Wie durft?

Het zou mooi zijn als er en aantal sponsoren zich melden, immers loont het zich om een serieuze vechtsporter als Buist te steunen. Wij roepen dan ook ondernemend Nederland op om zich te melden en een sponsorschap aan te gaan, de voordelen van sponsoring zijn legio en Pieter legt deze graag aan u uit, wie durft?

Bekijk ook

Chico Kwasi pakt kickbokstitel in Turkije na extra ronde | video

Chico Kwasi pakt kickbokstitel in Turkije na extra ronde | video

Chico Kwasi van de bekende sportschool Mike's Gym

Elleboog koning maakt gehakt van rivaal in bloedig gevecht

Bloedbad! Elleboog koning maakt gehakt van rivaal | video

Met een paar venijnige elleboogstoten

Boksster Bridges halfnaakt bij weging wedstrijd | video

Boksster Bridges halfnaakt bij weging wedstrijd | video

Ebanie Bridges weet hoe zij de aandacht moet trekken

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page