European Cup Jiu Jitsu-Duo Games Debuteert In Nederland – Vechtsport Info
Home / Nieuws / European Cup Jiu Jitsu-Duo Games Debuteert In Nederland

European Cup Jiu Jitsu-Duo Games Debuteert In Nederland

Een primeur voor Nederland het eerste European Cup Jiu Jitsu-Duo Games zal worden georganiseerd en wel in het Noord Hollandse Medemblik. Dit uniek toernooi wordt in samenwerking met de Europese Jiu Jitsu Federatie, de Judo Bond Nederland en de Budoschool Takken/Shi-Sen-Do gelanceerd en zal op 23 juni plaatsvinden. Het gaat hier om een volstrekt nieuw concept Europees toernooi wat de aankomende vier jaar spectaculaire techniekvergelijkende wedstrijdvormen zal presenteren, wat een enorme groei betekent voor Jiu Jitsu als sport.

Veel internationale deelnemers

Jiu jitsuka’s uit meerdere landen zoals Duitsland, België, Rusland, Slovenië, Noorwegen en Nederland zullen deelnemen. Er is ook een unieke kata demonstratie door een 81-jarige grootmeester wat ongeveer om 13:00 zal beginnen. Het evenement is bedoelt als een verbindend iets tussen jong en oud, er zullen vooral technieken worden uitgewisseld. Jiu Jitsu wordt van oudsher gezien als een goede basis voor bijvoorbeeld het in populariteit  toenemende MMA.

Het evenement is voor iedereen toegankelijk en gratis, wel kan men een donatie voor een goed doel in dit geval “Miranda Mania”. Men kan terecht vanaf 08:30 (zaal open), en het toernooi zal om 09:00 tot 17:30 plaatsvinden, finales zullen om 15:00 uur gehouden worden.

European Cup Jiu Jitsu-Duo Games Debuteert In Nederland

 

Bekijk ook

KRAK: Andre Muniz BREEKT arm van Ronaldo Souza op UFC 262

Ronaldo Souza kon met een gebroken arm naar huis afgelopen nacht

Zelfmoord bekende Thaibokser die 200 gevechten had in de ring

De Thaibokser nam naar verluidt zijn eigen leven

🎥 Oliveira wint UFC-titel met knock-out op Chandler

Ik zei toch dat ik hem knock-out ging krijgen, en ik kwam hem knock-out slaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page