Esther Pieterse top vechtsportster en sport videograaf Nieuws
Nieuws

Esther Pieterse top vechtsportster en sport videograaf

Esther Pieterse top vechtsportster en sport videograaf

Esther Pieterse ex top vechtsporter en inmiddels veel gevraagd sport videograaf

Heb jij je wel eens afgevraagd wie toch die top demo filmpjes maakt van vechtsporters, of mooie foto's van gala's die je voorbij ziet komen? Grote kans dat deze van de hand van zijn, ex meervoudig Tae Kwon Do kampioene, en inmiddels veel gevraagd sport videograaf.

Esther Pieterse top vechtsportster en sport videograaf

Wij spraken Esther na een film shoot met twee groten uit de vechtsport, namelijk Peter Aerts en Ernesto Hoost die 25 juni aanstaande een uniek gezamenlijk seminar geven in Hoorn. Esther was gevraagd een demo film te maken voor dit seminar. De locatie was top want de sportschool van niemand minder dan kickboks legende en Rotterdammer in hart en nieren, Jan Oosterbaan was de ideale plek om een promo te maken.

Esther, hoe ben je zo in de vechtsport wereld terecht gekomen?

Als meisje van 5 jaar oud werd ik verliefd op Martial arts. Ik begon met de sport taekwon do... daarin behaalde ik een aantal titels zoals 5 x Nederlands Kampioen en behaalde ik de 4e plek op het WK. Op mijn twaalfde jaar ging ik voor mijn zwarte band 1e dan. Na het beoefenen van de sport na 15 jaar startte ik met kickboksen. De liefde was zelfs zo groot dat ik 2x in Thailand ben geweest om daar te trainen en zelf 1 x te vechten. Door allerlei omstandigheden kon ik helaas niet meer verder in de sport om mijzelf verder daarin te ontwikkelen.

Eerst opleiding afgemaakt

Na het afsluiten van mijn opleiding Video en digitale media besloot ik van mijn passie voor de vechtsport mijn werk te maken. Ik heb mezelf nu inmiddels ontpopt tot een sport videograaf. Mijn nichemarkt is nu het filmen van sporters die Martial arts doen. Wat ik voornamelijk doe is de sporter filmen in training en het volgen van een sporter. Maar ook het volgen van de dag van het gevecht.

Ik film de vechter in de Kleedkamer. Dus de spanning op het gezicht en het klaarmaken voor het gevecht. Het lopen naar de ring en dan uiteraard het gevecht. Door mijn manier van filmen en mijn ervaring probeer ik de emoties vast te leggen. Ik begrijp heel goed wat de sporter er voor heeft moeten laten, en voor moet doen om daar te kunnen staan. Ik leef op dat moment ontzettend mee en sta dan ook volledig in zijn of haar hoek.

Esther laat zichzelf ook niet onbetuigd in de vechtsport en gaat zeer binnenkort de ring weer in, wat is er nog mooier dan zelf te ervaren hoe een sport werkt, dat maakt het werk wat ik doe ook een stuk makkelijker. Ik voel aan wat een vechter wil of hoe wij dat goed in beeld kunnen brengen zegt zij.

Esther Pieterse top vechtsportster en sport videograaf

Wil jij ook een video van jezelf als vechtsporter?

Dat kan, via deze weg kunnen sporters die geïnteresseerd zijn in een gave promo over zichzelf Esther benaderen. Als men geïnteresseerd is kan ik mijn portfolio sturen zodat we samen kunnen kijken hoe jij het zelf zou willen, zo zegt Esther. Naast promo films voor vechters is het ook interessant voor sportscholen maar ook sportmerken om een film te laten maken, de tarieven zijn zeer gunstig.

Je hoeft er de deur niet eens voor uit Esther komt namelijk naar je gym toe, en is aanwezig op de dag van je gevecht. voor meer info of een afspraak:

Esther Pieterse (dualMotion)

Tel: 06-39423977

Internet: dualmotion.nl

Email: Esthermeijer1981@hotmail.com

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws