Eryk Anders ex pro football ster op rooster UFC geplaatst Nieuws
Nieuws

Eryk Anders ex pro football ster op rooster UFC geplaatst

Eryk Anders ex pro football ster op rooster UFC geplaatst

Eryk Anders zegt dat hij wist dat hij op het Ultimate Fighting Championship (UFC) rooster zou komen, en het niet niet lang zal duren voor hij gaat winnen.

Foto: Official YouTube channel of AL.com
Foto: Official YouTube channel of AL.com

Anders ging over van een carrière als linebacker voor de Alabama Crimson Tide (American Football) naar een gemengde vechtkunsten (MMA) middengewicht toekomst. Zijn vooruitzicht bereikt nieuwe hoogten, nadat hij de Legacy Fighting Alliance (LFA) middengewicht titel heeft gewonnen en een succesvol UFC-debuut heeft doorgemaakt.

Anders vertelde hij waarom hij liever in MMA competeert dan American Football speelt

"Ik denk dat MMA de zuiverste vorm van sportvorm is die er bestaat. Het is een teamsport; Het heeft een team aspect. Ik kan niet beter worden als ik geen jongens heb om met mij te trainen en vice versa. Maar als de kooideur sluit, is het gewoon ik en de stem van mijn coaches, en ik hou het liever ook zo". Bovendien ben ik alleen en niemand anders verantwoordelijk voor wat er gebeurt in de ring, geen excuses over slechte mede teamleden of andere uitvluchten, als ik faal dan faal ik alleen, dus doe ik extra mijn best om te slagen en te overwinnen.

Anders had al acht wedstrijden voor zijn debuut gehad, en zi dat hij niet verbaasd was dat hij snel in de UFC omhoog schoot

"Ik wist dat ik ongeslagen was, de riem in LFA winnen - een fantastische organisatie is top, en ze hebben meer mensen in de UFC dan elke andere promotie ter wereld. We wisten dat het een lastige maar geen onmogelijke opgave zou zijn om hier te komen, dus het is geen verrassing hoe snel het gebeurde en hoe snel de ommekeer kwam. Korte termijn gevechten zijn een uitstekende manier om in de UFC te komen, dus onze filosofie bij Spartan Fitness is: 'Blijf hard trainen, zodat je niet extra hoeft te trainen om klaar te zijn.' Dat is precies wat we hebben gedaan'.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws