Ervaren vechter slaat 3 gasten kapot! 'Kruipend naar huis' (video) Nieuws
Nieuws

Ervaren vechter slaat 3 gasten kapot! 'Kruipend naar huis' (video)

Ervaren vechter slaat 3 gasten kapot! 'Kruipend naar huis' (video)

De video begint met een stem die buiten de camera zegt: "Je weet niet eens wat de fuck op dit moment aan de hand is, hè?" Die woorden bleken profetisch te zijn. De man wordt even later aangepakt door een ervaren MMA-vechter.

Dit alles gebeurde op Bardstown Road, in Louisville, Kentucky. Een grote man, die eigenlijk niet eens weet wat er aan de hand is, staat met zijn rug naar de camera en loopt agressief naar de opmerkelijk kleinere man. De kleine man trapt soepel achteruit, op een geoefende manier. En dan begint de ellende.

Afgestraft

,,Heb je die fles daar nog?", vraagt iemand die deze duidelijk als wapen in wil zetten. Foutje, bedankt want de vechter wacht daar niet op en komt in actie. Soepeltjes hoekt hij er een neer. Ook de anderen worden aangepakt door de ervaren vechter die zijn hele arsenaal aan low-kicks en stoten uit de kast haalt.

Aan het einde zien we op camera een van de aanvallers die onder een nabijgelegen struik vandaan kruipt. Er is gespeculeerd dat de figuur die aan het einde tevoorschijn kwam de aanstichter van het gevecht was. Zelf een ervaren vechter maar die bakzeil moest halen. Tja.....

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws