Ervaren vechter schiet overvaller neer na afpakken pistool: 'Flink geraakt' (video) Nieuws
Nieuws

Ervaren vechter schiet overvaller neer na afpakken pistool: 'Flink geraakt' (video)

Ervaren vechter schiet overvaller neer na afpakken pistool: 'Flink geraakt' (video)

Videobeelden vrijgegeven van een straatoverval eerder deze week in Philadelphia laten zien hoe een man het wapen van een van de overvallers afpakt tijdens een gevecht. Als de mededader met getrokken wapen op de man afkomt, wordt deze met het wapen van zijn vriend beschoten en geraakt.

De Politie van Philadelphia een stad in Amerika is op zoek naar de twee overvallers waarvan er een neergeschoten werd met het vuurwapen van zijn kompaan. De video toont de poging tot overval en schietpartij nabij de kruising van East Cheltenham Avenue en Erdick Street rond 13.49 uur. op maandag 11 juli.

Een man in een blauw shirt worstelt met de eerste potentiële overvaller, een magere man die volgens de politie een zwarte hoodie en een blauwe spijkerbroek droeg. Deze kreeg te maken met het feit dat zijn beoogde slachtoffer een geoefend MMA-vechter is en niet van plan was zich zomaar gewonnen te geven.

Zelf ook gewond

,,Het slachtoffer slaagde erin een vuurwapen van dader 1 tijdens hun worsteling af te pakken. Zijn ervaring als vechter kwam goed van pas. Toen dader 2 schoten begon te lossen met zijn eigen vuurwapen, waarbij hij het slachtoffer twee keer raakte, schoot het slachtoffer terug", aldus de politie in een verklaring.

De twee criminelen slaagde er in weg te komen in hun auto die ook nog beschoten werd door hun slachtoffer. Door de schietpartij moest de MMA-vechter in het ziekenhuis worden opgenomen met schotwonden in zijn billen en linker enkel, zei de politie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws