Errol Zimmerman versus Zabit Samedov in Grozny Nieuws
Nieuws

Errol Zimmerman versus Zabit Samedov in Grozny

Errol Zimmerman versus Zabit Samedov in Grozny

Errol Zimmerman vecht tegen Zabit Samedov op 23 augustus 2017!

Op 23 augustus 2017 vindt het gevecht plaats in de Colosseum Evenementen Hal in Grozny. Errol Zimmerman zal aantreden tegen Zabit Samedov; beide vechters zijn geen onbekenden van elkaar en stonden al eerder tegenover elkaar in de ring!

Zabit Samedov al eerder tegen Errol Zimmerman

Samedov stond ook al eens tegenover Badr Hari op de K1 in Moskou waar hij won van Badr Hari door middel van knock-out. Ook heeft hij tegen Melvin Manhoef gevochten die binnenkort aantreedt tegen Remy Bonjasky en tegen Ray Sefo, om nog maar eens een paar namen te noemen. In 2008 was het al eerder Zabit Samedov vs Errol Zimmerman op K-1 WORLD GP 2008 in Amsterdam, waar Errol Zimmerman als winnaar werd uitgeroepen.

Doordat de beide vechters nu wederom tegenover elkaar staan, belooft een spannende partij te worden tussen twee topvechters. Voor Errol is het te hopen dat hij (redelijk) ongeschonden uit dit gevecht zal komen, daar hij 4 weken later op het A1WCC Gala te Hasselt in België zal moeten aantreden. Dit wordt een partij die je zeker niet missen mag, als echte vechtsportfan!

Errol Zimmerman versus Zabit Samedov in Grozny

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws