Errol Zimmerman toegevoegd aan fight card Enfusion Antwerpen Nieuws
Nieuws

Errol Zimmerman toegevoegd aan fight card Enfusion Antwerpen

Errol Zimmerman toegevoegd aan fight card Enfusion Antwerpen

Top partij

"Wij voegen een zeer mooie naam toe aan onze matchmaking. Niemand minder dan Errol Zimmerman (versloeg verschillende toppers KO zoals onder andere Rico Verhoeven) zal vechten op ons gala op 15 september in de Lotto Arena. Hij vecht tegen Nidal Bchiri, de toekomst van het zwaargewicht kickboksen in België. Een jonge gemotiveerde en krachtige vechter tegen één van de meest ervaren en sterkste zwaargewichten die vandaag rondloopt. Dit belooft een toppartij te worden!" Aldus de aankondiging op Facebook door de organisatie.

Ghita vs Tavares gecanceled

Op de fight card stond ook een gevecht tussen Daniel Ghita (o.a. GLORY) tegen Enfusion kampioen Luis Tavares. Deze werd echter gecanceld toen naar buiten kwam dat Ghita had geprobeerd zijn vechters gage omhoog te krijgen na eerder gemaakte afspreken met de organisatie. Nodeloos te zeggen dat Enfusion Antwerp dus wel een opsteker kan gebruiken op de al rijk gevulde fight card.

Errol Zimmerman toegevoegd aan fight card Enfusion Antwerpen
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws