Ernesto Hoost "mr Perfect" kickboks clinic doe mee en groei Nieuws
Nieuws

Ernesto Hoost "mr Perfect" kickboks clinic doe mee en groei

Ernesto Hoost "mr Perfect" kickboks clinic doe mee en groei

Winnen of verliezen, alles in het leven ervaren, dat maakt dat er Wereld Kampioenen opstaan!

Bij Vechtsport-Online.nl berichten wij vaak over seminars en clinics van top vechtsporters. Zo heeft u ook vast gelezen over het unieke seminar wat Peter Aerts en Ernesto Hoost recentelijk gaven in Hoorn. Dit was een doorslaand succes en kenmerkend voor de behoefte van vechtsporters maar ook van personen uit andere takken van sport, individueel of zelfs het bedrijfsleven, om eens aan zo'n uniek gebeuren mee te doen.

Ernesto Hoost "mr Perfect" kickboks clinic doe mee en groei

Voordelen van een clinic van een top vechtsporter

Er zijn een aantal voordelen te benoemen om deel te nemen aan een clinic zoals bijvoorbeeld Ernesto Hoost pleegt te geven. Dit doet hij op geheel eigen wijze en met veel kunde opgedaan in zijn top carrière. Wie denkt dat vechtsporters alleen maar domme krachten zijn die hebben het mis. Juist door de levens ervaringen opgedaan zoals bijvoorbeeld Ernesto Hoost ontstaan er leerzame en interactieve clinics. Die zeker de moeite waard zijn om eens te ervaren een aan deel te nemen.

Laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk

Wilt u eens een leuke laagdrempelige kickboksles vol met tips en anekdotes meemaken? Boek dan een clinic van Mister Perfect ! Deze 4 voudige K-1 Wereld Kampioen heeft een “schat” aan ervaringen die hij graag met u of uw leden wilt delen. Ernesto Hoost geeft clinics voor oud en jong, met of zonder ervaring.

Onvergetelijke gebeurtenis

Al met al, een gebeurtenis die u nooit zal vergeten, welke kant uw eigen carrière ook opgaat…

Voor meer info of boekingen belt u met;

Ernesto Hoost Seminar-Management : Jos Dam +31634680862 of mail naar : jos_dam@hotmail.com

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws