Ergernis om digitaal vechters paspoort: 'Eén grote ellende' Nieuws
Nieuws

Ergernis om digitaal vechters paspoort: 'Eén grote ellende'

Ergernis om digitaal vechters paspoort: 'Eén grote ellende'
Ergernis om digitaal vechters paspoort: 'Eén grote ellende'

Het digitale vechters paspoort welke werd ingevoerd door de Vechtsportautoriteit zorgt voor ergernis.

Daar waar de digitale versie van het oude vechters paspoort voor verlichting en gemak moet zorgen, lijkt het tegendeel waar. Er wordt steen en been geklaagd over de werkwijze en sportscholen lijken het werk te willen overlaten aan de bonden.

Het is al een tijd rommelig en diverse bonden vertelden onze redactie dat het invoeren van vechters voor een event, geen makkelijke klus is. Er is een template wat gebruikt dient te worden maar in plaats hiervan ontvangen de bonden versnipperde informatie over vechters, wat de zaak nog gecompliceerder maakt.

Vul het goed in

Een van Nederlands toonaangevende vechtsport bonden WMTA, deed dan ook via Facebook een oproep om duidelijk te maken dat het invoeren van vechters serieus genomen dient te worden: "Een flink aantal gyms denkt werkelijk dat de wereld om hun draait," is te lezen in de post van de WMTA. Klaarblijkelijk is het voor sommige sportscholen nog niet duidelijk dat een vechter geregistreerd dient te worden.

"Krijg je nog de vraag of het nodig is dat de vechter wordt geregistreerd. Wanneer je zegt: ‘Stuur vandaag de gegevens in dan probeer ik het nog te verwerken’ dan zeggen ze: Doe ik morgen wel op het gala. " De WMTA lijkt met de post de vinger op de zere plek te leggen, in de parktijk is het een hele klus de zaak geregeld te krijgen.

Ergernis om digitaal vechters paspoort: 'Eén grote ellende'
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws