ENQUETE BETAALD BENNY VS BADR KIJKEN: Wat vinden de fans? Nieuws
Nieuws

ENQUETE BETAALD BENNY VS BADR KIJKEN: Wat vinden de fans?

ENQUETE BETAALD BENNY VS BADR KIJKEN: Wat vinden de fans?
ENQUETE BETAALD BENNY VS BADR KIJKEN: Wat vinden de fans?

Maandag maakte GLORY Kickboxing de volledige line-up bekend van haar event op 7 november. Met de aanvulling dat GLORY 76 alleen betaald te zien is.

GLORY 76: Badr vs Benny, het langverwachte event is dan eindelijk daar na een lange afwezigheid van de organisatie die niet zonder horten en stoten ging. De fans keken er naar uit maar worden verrast dat kijken kan, live niet in de zaal maar betaald via een Pay Per View voor €12,99.

Dit maakte flink wat reacties los en onze redactie besloot een enquete te houden onder de fans, 'gaat u betaald kijken naar GLORY 76: Badr vs Benny? De uitkomst van de enquete wijst uit dat het animo afhangt van een aantal factoren.

Wij gaan kijken

Van livestreams is bekend dat deze niet altijd vlekkeloos verlopen of haperen. Veronica had daar in het begin met uitzenden van de UFC events last van. Nu was deze stream gratis dus deden de MMA-fans niet echt moeilijk, maar als er betaald moet worden is dat een ander verhaal.

VRAAGSTELLING GLORY 76 BADR VS BENNY JA NEE GEEN MENING
Bent u bereid €12,99 te betalen om te kijken? 67% 21% 12%
Verwacht u dezelfde kwaliteit stream als bij Veronica? 85% 12% 3%
Wilt u liever tussen de €5,00 en €9,99 betalen? 87% 9% 4%
Is het gevecht tussen Badr en Benny een publiekstrekker? 95% 3% 2%
Bent u bereid voor een gevecht met Rico Verhoeven meer te betalen? 49% 36% 15%

Conclusie is dat de kickboks fans best bereid zijn om te betalen voor een GLORY kickboks event. De PPV van afgelopen december voor Collision 2 leverde volgens insiders rond de 900 verkopen op. Echter met de kanttekening dat merendeel van dit event toen nog gratis te zien was via Veronica.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws