Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)
Home / Nieuws / Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen “softy” Thor Bjornsson. Zowel Bjornsson als Ford hebben in het verleden een gevecht voorgesteld. Juridische problemen rond het laatste gevecht van de IJslandse sterke man met Eddie Hall, vertragen de gesprekken voor een massale confrontatie.

De Brit Martyn Ford is gebrandmerkt als de “de engste man van de wereld” vanwege zijn monsterlijke uiterlijk en uitgebreide tatoeages. Bjornsson is een voormalig winnaar van de World’s Strongest Man en heeft hij zijn twee bokswedstrijden gewonnen tegen Eddie Hall en Devon Larratt vorig jaar (gaat verder onder video).

Ondertussen is Ford wanhopig op zoek naar een boksring of een MMA-kooi in een poging om zijn vechtkwaliteiten te bewijzen. Maar hij heeft moeite om een ​​tegenstander te vinden. Hij zou in april in Londen tegenover Sajjad Gharibi, bekend als de Iraanse Hulk, staan, maar trok zich terug uit die wedstrijd vanwege zorgen over de geestelijke gezondheid van zijn rivaal.

Te soft

En hoewel hij liever een legitiem MMA-zwaargewicht in een organisatie als KSW tegenkomt, gelooft hij dat een gevecht met Thor interessant kan zijn. Hij denkt echter dat hij er gemakkelijk een einde aan zou maken door de voormalige sterke man, die volgens hem “soft” was tijdens zijn ontmoeting met Hall, “op te ruwen”.

,,Ik wil vechten omdat ik mensen het zwijgen wil opleggen”, zei Ford tijdens een optreden op de Disruptors-podcast met Rob Moore. ,,Ik heb maar één gevecht nodig en Bjornsson slacht ik af.” Ford is goede vrienden met Hall, die al heel lang een rivaal is van Bjornsson en die teruggaat tot hun dagen als sterke mannen.

Bekijk ook

Klojo's vangen klappen na gooien bierblikjes

Klojo’s vangen klappen na gooien bierblikjes! Boksers pesten niet slim (video)

Dat leverde de twee klojo's flinke klappen op.

Moord op bekende vechter door politieagent! 'Dader op de vlucht'

Politieagent op de vlucht na doodschieten bekende vechter

Deze werd gisteren doodgeschoten door een marechaussee

Gökhan Saki: 'Deze idioot is geen kickboks coach'

Gökhan Saki: ‘Deze idioot is geen kickboks coach’

Gökhan Saki behoort tot de absolute top van de kickboks en MMA-wereld.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page