Engelse MMA-fans boos: ‘kinderserie vervangt Bellator 206, Mousasi vs. MacDonald’ Nieuws
Nieuws

Engelse MMA-fans boos: ‘kinderserie vervangt Bellator 206, Mousasi vs. MacDonald’

Engelse MMA-fans boos: ‘kinderserie vervangt Bellator 206, Mousasi vs. MacDonald’
Engelse MMA-fans boos: ‘kinderserie vervangt Bellator 206, Mousasi vs. MacDonald’

Een grote teleurstelling voor de Britse fans van Mixed Martial Arts vanmorgen. Zij kregen een aflevering van het kinderprogramma Peppa Pig voorgeschoteld i.p.v. Bellator 206.

Toen het langverwachte Bellator 206 main event tussen middengewicht kampioen Gegard Mousasi en kampioen weltergewicht Rory MacDonald eindelijk begon, werd een aflevering van de kinderserie Peppa Pig gestart.

Tijdverschil

In San Jose, Californië (waar het evenement plaatsvond) was het 22:00 uur (06:00 ochtend) in Engeland. Dit tijdsverschil tussen Engeland en Amerika deed de Britse MMA-fans die vroeg waren opgestaan om de show op Channel 5 te bekijken, de das om.

Op de persconferentie van de Bellator 206 na afloop van het gevecht, werd directeur van Bellator Scott Coker gevraagd hoe zo'n blunder kon gebeuren. Hij legde uit dat programmeren in de vroege ochtend in het Verenigd Koninkrijk, niet toestaat dat gewelddadige inhoud wordt uitgezonden.

"Het is overheidsregulering in Engeland dat om 6 uur 's morgens inhoud die niet geschikt is, niet mag worden uitgezonden dus moesten ze overschakelen naar kinderprogramma's, in dit geval Peppa Pig" Aldus Coker.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws