Enfusion Zwaargewicht kampioen Luis Tavares in A1WCC €110.000 toernooi Nieuws
Nieuws

Enfusion Zwaargewicht kampioen Luis Tavares in A1WCC €110.000 toernooi

Enfusion Zwaargewicht kampioen Luis Tavares in A1WCC €110.000 toernooi

Op 5 mei aanstaande vecht Tavares op het A1WCC €110.000 toernooi in Hasselt

Enfusion Zwaargewicht kampioen Luis Tavares heeft wildcard A1WCC €110.000 toernooi gekregen, op dit jaarlijkse grote event zal hij een kans maken op de hoofdprijs. Echter zal hij langs tegenstanders zoals Errol Zimmerman en Bas Vorstenbosch moeten om dit doel te bereiken. Tavares die de absolute zwaargewicht kampioen is binnen de Enfusion organisatie maakt dus een uitstap naar de A1WCC, een toernooi met een mix van kickboksen en MMA partijen.

Enfusion Zwaargewicht kampioen Luis Tavares in A1WCC €110.000 toernooi

A1WCC de Champions League van het kickboksen en de MMA

Het model wat gebruikt door de A1WCC kan het beste vergeleken worden met de Champions league bij het voetbal. De opzet van de A1 WCC is om vier kwalificatietoernooien te organiseren waarin vechters zich kunnen plaatsen voor de finale. "Voor het vierde kwalificatietoernooi is de organisatie al geruime tijd bezig met het verkrijgen van een vergunning maar omdat deze nog steeds niet zijn afgegeven heeft de organisatie moeten besluiten om de laatste finaleplekken middels wildcards te vergeven", Bron website A1WCC. Tavares maakt daar nu gebruik van, in wat een zeer interessant toernooi belooft te worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws