“Enfusion heeft geen plek meer voor wereldkampioen kickboksen Luis Tavares” Nieuws
Nieuws

“Enfusion heeft geen plek meer voor wereldkampioen kickboksen Luis Tavares”

“Enfusion heeft geen plek meer voor wereldkampioen kickboksen Luis Tavares”

“Enfusion heeft geen plek meer voor wereldkampioen kickboksen Luis Tavares”

Tavares stond kortgeleden nog gepland te vechten tegen kickboks veteraan Daniel Ghita. Echter ging deze partij niet door. Het bleek dat Ghita, Enfusion onder druk had gezet door naderhand meer geld te eisen voor deze partij. Enfusion was hier niet van gediend en plaatste Ghita op de zwarte lijst.

Vrij om te gaan

Met de scheiding tussen Enfusion en Tavares is de weg vrij voor de getalenteerde vechter om zich bij een andere vechtsport organisatie aan te sluiten. Van Tavares weten wij dat hij graag tegen zou willen vechten tegen Rico Verhoeven voor diens wereldtitel bij GLORY.

Voor de vrijkomen en vacant gestelde zwaargewicht wereldtitel zal worden gestreden tussen Martin Pacas uit Slowakije en de nieuwe Enfusion vechter Levi Rigters in Oberhausen, Duitsland volgende maand. De winnaar zal worden gekroond tot de nieuwe Enfusion zwaargewicht kampioen. Of Tavares reeds een andere vechtsport organisatie heeft gevonden om voor te vechten is nog niet bekend gemaakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws