Home / Nieuws / “Enfusion heeft geen plek meer voor wereldkampioen kickboksen Luis Tavares”

“Enfusion heeft geen plek meer voor wereldkampioen kickboksen Luis Tavares”

Zwaargewicht wereldkampioen Luis Tavares verlaat kickboks organisatie Enfusion. Via een persbericht laten Enfusion en de vechter weten dat de wegen zich scheiden tussen de kickboks organisatie en huidige zwaargewicht kampioen. Als reden wordt opgegeven dat Tavares naar de licht zwaargewichten zou willen verhuizen, echter is deze gewicht divisie niet aanwezig binnen Enfusion, dus is er geen plek meer voor Tavares.

Luis Tavares behoudt wereldtitel, Endy Semeleer verslaat Redouan Laarkoubi

Tavares stond kortgeleden nog gepland te vechten tegen kickboks veteraan Daniel Ghita. Echter ging deze partij niet door. Het bleek dat Ghita, Enfusion onder druk had gezet door naderhand meer geld te eisen voor deze partij. Enfusion was hier niet van gediend en plaatste Ghita op de zwarte lijst.

Vrij om te gaan

Met de scheiding tussen Enfusion en Tavares is de weg vrij voor de getalenteerde vechter om zich bij een andere vechtsport organisatie aan te sluiten. Van Tavares weten wij dat hij graag tegen zou willen vechten tegen Rico Verhoeven voor diens wereldtitel bij GLORY.

Voor de vrijkomen en vacant gestelde zwaargewicht wereldtitel zal worden gestreden tussen Martin Pacas uit Slowakije en de nieuwe Enfusion vechter Levi Rigters in Oberhausen, Duitsland volgende maand. De winnaar zal worden gekroond tot de nieuwe Enfusion zwaargewicht kampioen. Of Tavares reeds een andere vechtsport organisatie heeft gevonden om voor te vechten is nog niet bekend gemaakt.

Bekijk ook

Karate leraar schuldig aan verkrachting 9-jarig meisje

Een voormalige assistent-instructeur bij een karate dojo werd vorige week schuldig bevonden aan het verkrachten ...

Mesaanval: prof worstelaar overmeesterd dader (video)

Mesaanval: prof worstelaar overmeesterd dader (video)

Pro Wrestler Nick ‘Manic’ McCune schoot de politie te hulp die een verdachte die mes ...

19-jarig karate talent Idar Wederfoort timmert hard aan de weg

Foto Facebook Tijdens de in december in Venetië gehouden Karate Youth League van de WKF, ...

REGIO NIEUWS UITGELICHT