Enfusion entourage strijkt neer in Abu Dhabi voor de Final 8 Nieuws
Nieuws

Enfusion entourage strijkt neer in Abu Dhabi voor de Final 8

Enfusion entourage strijkt neer in Abu Dhabi voor de Final 8

In Abu Dhabi wordt er strijd geleverd voor de Enfusion final 8

In aanloop naar de partijen van zaterdag zijn de Enfusion vechters en notabelen gisteren aangekomen in Abu Dhabi, zo zijn er naast de CEO van Enfusion Edwin van Os, Enfusion vechters, Enfusion crew, scheidsrechters en aanhang maar ook fans meegereisd, en natuurlijk John Mo die zorgt voor verslaggeving op social media, en altijd super mooi foto's van de Enfusion events maakt. John Mo had de wedstrijd gewonnen onder de bloggers en vloggers wie het meest Enfusion onder de aandacht kon brengen. De reis is voorspoedig verlopen en het begon al meteen goed want een special gast werd groots binnen gehaald.

Enfusion entourage strijkt neer in Abu Dhabi voor de Final 8

Muay Thai legende Buakaw Banchamek

Enfusion Final 8 heeft een speciale VIP gast namelijk Buakaw Banchamek, deze werd groots onthaald op de ambassade van Thailand. "Team Banchamek op bezoek bij de ambassade van Thailand in Abu Dhabi samen met Enfusion CEO Edwin Van Os en Julie Kitchen". "De ambassadeur had in eerste instantie geen idee wie Buakaw was. Toen hij door had dat Buakaw een Legende is in Thailand sprong ie een gat in de lucht van blijdschap", aldus de berichtgeving van John Mo of Facebook.

Enfusion entourage strijkt neer in Abu Dhabi voor de Final 8

"De meeste Enfusion Abu Dhabi vechters zijn gearriveerd in de Rotana Hotel in Yas Island. Veel vechters zijn al op gewicht en stappen met een goed gevoel op de weegschaal bij de weging. De sfeer is super gezellig en de vechters hebben er zin".

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws