Enfusion CEO Edwin Van Os licht €100.000 toernooi toe! Nieuws
Nieuws

Enfusion CEO Edwin Van Os licht €100.000 toernooi toe!

Enfusion CEO Edwin Van Os licht €100.000 toernooi toe!

Op 8 december is er in Abu Dhabi een Enfusion event gepland, op de flyer zag ik staan de winnaar krijgt €100.000.

Ik (John Mo), vroeg me dan ook af wat krijgt de rest van de deelnemers. Ik vroeg de Enfusion CEO Edwin Van Os dan ook om een toelichting en het volgende was zijn antwoord.

Edwin Van Os legt uit

"Het grote verschil tussen Enfusion en de kleinere organisaties is, dat zij ook weliswaar een leuke hoofdprijs krijgen, maar in Abu Dhabi krijgt ook iedereen zijn gegarandeerde startgeld aan het begin en bonussen als ze verder in het toernooi komen".

"Bij die organisaties loopt alleen de winnaar met geld naar huis en heeft de rest “voor niets” getraind. Zo krijg je nooit professionalisme in de sport. Enfusion vechters mogen daar deelnemen als hun startgeld gegarandeerd is een de winst een bonus. Anders gaan ze voor minder bij een eigen organisatie vechten als bij anderen".

"Dus de winnaar van dit toernooi pakt €100.000 en de rest hun startgeld en bonussen".

Bijdrage: John Mo

Enfusion League een van de snelst groeiende vechtsport organisaties

Als je nog nooit van Enfusion gehoord hebt als vechtsport liefhebber, dan heb je zitten slapen. Het is namelijk een van de snelst groeiende vechtsport organisaties, niet alleen in Nederland maar ook ver daar buiten, dat blijkt ook wel aan het Event in Abu Dhabi. Iedereen is bekend met Glory, UFC en noem maar op, echter is de Enfusion League één om te volgen. Veel interessante partijen voor talenten en gerenommeerde vechters, en zeker de moeite waar om te bezoeken.

Enfusion CEO Edwin Van Os licht €100.000 toernooi toe!
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws