Endy Semeleer verrassend winnaar Enfusion Final 8 Abu Dhabi Nieuws
Nieuws

Endy Semeleer verrassend winnaar Enfusion Final 8 Abu Dhabi

Endy Semeleer verrassend winnaar Enfusion Final 8 Abu Dhabi

Er is een winnaar gekomen uit het €100.000 Enfusion Final 8 toernooi in Abu Dhabi

In een flitsende partij tussen Superbon Banchamek (als favoriet bestempeld) en Endy Semeleer werd er beslist wie er met de hoofdprijs van €100.000 naar huis mocht gaan. Semeleer verraste iedereen door zover te komen, geheel uit het niets.

Dit had niemand kunnen denken

Getypeerd als jongen van de straat de underdog en zo een topprestatie neerzetten, en winnen van een van de beste kickboksers ter wereld, verdiend meer dan lof, een terecht winnaar van de Enfusion Final 8. Het is haast een filmverhaal a la Rocky Balboa maar Semeleer maakt deze werkelijkheid, wat een top prestatie.

Endy Semeleer verrassend winnaar Enfusion Final 8 Abu Dhabi

Opvallende partij Nabil "Tyson" Haryouli tegen Igor Fernandes

Wat moeten wij over deze partij vertellen, alleen dat Nabil "Tyson" Haryouli vanaf de start domineerde. De Portugees Igor Fernandes had geen schijn van kans, tegen de jonge Haryouli. Die er in slaagde om zjn tegenstander tot drie keer toe naar het canvas te zenden. Hij zette de partij dan ook in ronde 1 op 01:23 op zijn naam.

Yassin Baitar tegen Petchchaiyo Banchamek (Reserve gevecht)

Harde partij waarbij Baitar in de eerste ronde een paar keer flink in het kruis geraakt ook met een flinke knie van de Thai, die vocht alsof hem niets kon deren. De Thai staan bekend om hun harde vechtsstijl. Baitar daarentegen deelde een paar flinke hoeken uit.

Petchchaiyo Banchamek startte flink met trappen en stoten maar kwam in de touwen terecht door een paar flinke stoten van Baitar. De druk kwam van Baitar die flink bleef stoten, de ronde ging gelijk op. Flinke harde ronde waar beide vechters alles leken te geven, de Thai leek wat mentaal af te drijven. Yassin Baitar winnaar op split decision

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws