Emil Meek verwacht niet dat Kamaru Usman hem zal onderschatten Nieuws
Nieuws

Emil Meek verwacht niet dat Kamaru Usman hem zal onderschatten

Emil Meek verwacht niet dat Kamaru Usman hem zal onderschatten

Maar als dat wel het geval is, is dat ook goed zegt Meek ik ben er klaar voor.

De aanloop naar de weltergewicht clash van 14 januari (UFC Fight Night 124) was niet bepaald een probleemloos proces. Er waren visumproblemen. Er was een herschikking. Er waren twijfels over de vraag of de matchup ooit zou gebeuren. Het zat even niet mee voor de Noorse MMA vechter Emil Meek, bijgenaamd Valhalla!

Emil Meek verwacht niet dat Kamaru Usman hem zal onderschatten

En er was natuurlijk wat schaduw

De twee zouden elkaar ontmoeten op UFC 219 voordat het visum van Meek een probleem werd. Terwijl "Valhalla" het uiteindelijk oploste, gaven zowel Usman als zijn manager aan dat het te laat kon zijn. Zachtmoedig, op zijn beurt, bleef Meek duwen voor het gevecht tegen "Kamaru Duckman." Een paar weken voor de oorspronkelijke boeking, toen het zeker was dat ten minste 30 december een no-go was, had Usman een gecompliceerde, maar brutale verklaring van waarom hij geen reden zou hebben om Meek te vermijden.

De sleutel tot het verslaan van Kamaru Usman? Een stel gekke fucking vikingen, zegt Emil Meek

"Laten we eerlijk zijn: kijk eens naar het gevecht," vertelde Usman aan verslaggevers in Detroit. "Hoe zit het met Emil Meek maakt me bang dat is als, 'Wow, ik niet vechten met deze kerel'? Nee. Heeft hij echt veel kracht? Nee. Kan hij me worstelen? Nee. Kan hij me pakken? Nee. Blij fgerust bezig, je krijgt je gevecht, omdat niemand anders tegen je wil vechten."

"Hij probeert het er ongeveer uit te laten zien als:" Oh, je probeert me te ontlopen? "Wat moet ik bukken? Ik vraag om hardere jongens. Het slaat nergens op", zegt Meek.

Hij is een intelligente kerel, denk ik, zei Meek.

"Ik wil het niet toegeven, maar waarschijnlijk wel. Hij probeert waarschijnlijk alleen maar zichzelf in de positie te plaatsen na het gevecht, waar hij zulke gevechten kan krijgen. "Als hij mij over het hoofd ziet, is dat goed voor mij. Ik verwacht het niet. Ik verwacht een goede Kamaru Usman. Ik verwacht dat hij zich ook op mij zal voorbereiden, net als iedereen. Dus het maakt me niet zoveel uit wat hij zegt. '

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws