Elon Musk daagt Vladimir Poetin uit voor gevecht! 'Inzet Oekraïne' Nieuws
Nieuws

Elon Musk daagt Vladimir Poetin uit voor gevecht! 'Inzet Oekraïne'

Elon Musk daagt Vladimir Poetin uit voor gevecht! 'Inzet Oekraïne'

'S werelds rijkste man Elon Musk, daagt de Russische president Vladimir Poetin uit tot een man tot man gevecht. ,,Hierbij daag ik Vladimir Poetin uit voor een tweegevecht", tweette Musk vandaag. ,,De inzet is Oekraïne."

Een Kremlin-functionaris reageerde terug naar de Tesla-baas en door deze een ​​"zwakkeling" en "kleine duivel" te noemen. In een andere tweet tagde Musk het officiële Twitter-account van Poetin en schreef: "Ga je akkoord met deze strijd?"

Poetin favoriet

Nadat Rusland bijna drie weken geleden een invasie in Oekraïne lanceerde, stemde Musk in met het verzoek van de Oekraïense regering om Starlink-internet terminals te leveren. Voor het geval het land werd afgesneden van vaste verbindingen.

Starlink is Musk's startende internetprovider waar gebruikers verbinding kunnen maken met internet via een schotel die is verbonden met satellieten in de ruimte. Mochten Musk en Poetin tot een gevecht komen ligt het voordeel bij de Russische leider. Deze doet al jaren aan Judo en is een groot van van MMA en vooral Conor McGregor.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws