Eindhoven Box Cup: Pittige loting voor boksers Nouchka Fontijn en Chelsey Heijnen Nieuws
Nieuws

Eindhoven Box Cup: Pittige loting voor boksers Nouchka Fontijn en Chelsey Heijnen

Eindhoven Box Cup: Pittige loting voor boksers Nouchka Fontijn en Chelsey Heijnen

Eindhoven Box Cup: Pittige loting voor boksers Nouchka Fontijn en Chelsey Heijnen

210 boksers uit 26 landen zijn neergestreken in het Van Der Valk hotel in Eindhoven. Vanmiddag vond de accreditatie, weging, keuring en loting plaats. Altijd een spannend moment. Zijn alle boksers op gewicht en wie wordt de eerste tegenstander?

Morgen (vrijdag) vanaf 12.00 uur gaat het los en zullen er per dag meer dan 50 wedstrijden worden gebokst. De Eindhoven Box Cup wordt georganiseerd door Stichting Noble Art of Boxing in samenwerking met de Nederlandse Boksbond, onder auspiciën van de officiële Europese- en wereldboksbond, EUBC en AIBA.

Gelijk in actie

De Nederlandse boksers van TeamNL moeten meteen flink aan de bak. Nouchka Fontijn had geen gelukkige loting en moet het meteen opnemen tegen de kampioen van Rusland Liubov Iusupove. Ook Chelsey Heijnen lootte een sterke Russin (Irina Avtina) Jemyma Betrian neemt het op tegen Marine Camara (Frankrijk)

Max van der Pas neemt het op tegen Islam Irshaid (Palestina) en Peter Mullenberg is vrijgeloot voor de 1e ronde en bokst zaterdag pas tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Tony Brown (Ierland) en Joshua Woods (Engeland) Artjom Kasparian treft ook een Engelsman (John Marvin)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws