Eindhoven Box Cup groot succes! Nieuws
Nieuws

Eindhoven Box Cup groot succes!

Eindhoven Box Cup groot succes!

Afgelopen weekend werd de Eindhoven Box Cup gehouden dit was een groot succes!

Bezoekers konden enkele dagen genieten van een heerlijk weekend vol met boksen, en het geheel was georganiseerd door de Eindhoven Box Cup medewerkers. Zij hebben het Nederlandse boksen internationaal nog beter op de kaart gezet, er was een breed deelnemersveld, met delegaties uit onder meer Engeland )leger boks team), Sri Lanka, Rusland, Mongolië en Ierland.

Foto: Eindhoven Box Cup
Foto: Eindhoven Box Cup

Spectaculaire bokspartijen

Wij gaven het al aan de afgelopen drie dagen hebben de toeschouwers kunnen genieten van een groot aantal spectaculaire bokspartijen. Het was spannend tot op de finaledag want daar kwamen nog een aantal Nederlandse boksers in actie. Bondscoach Hennie van Bemmel hield goed toezicht op de boksers zoals WK deelnemers Enrico La Cruz en Max van der Pas.

Top prestaties bij de dames

De dames lieten zich ook niet onbetuigd en Anouk Echteld leverde een super prestatie tegen de ervaren Russin Kartashkova, zij maakte een zeer goede indruk op het aanwezige publiek. Nouchka Fontijn was te sterk voorhaar tegenstandster Weerarathna komende uit Sri Lanka.

Deelgenomen aan de Olympische Spelen

Sammy Wagensveld stond in zijn partij tegen over de ervaren Mongoolse bokser Uranchimeg die drie keer heeft deelgenomen aan de Olympische Spelen, maar Wagensveld won de partij met verve. Er waren helaas niet allemaal winnaars zoals Jaber Dahou deze verloor helaas van de sterke Ier Michael Nevin, overigens staat Dahou bekend om zijn gewaagde boksstijl.

Hulde aan de organisatie van de Eindhoven Box Cup

Jeremie Besson, Eric van den Heuvel en Brian Mous, zijn de initiatiefnemers van de Eindhoven Box Cup. En hebben met medewerking van, sponsoren, officials, het Van der Valk hotel in Eindhoven en een groot aantal vrijwilligers een geweldig momentum gecreëerd voor het boksen in Nederland. Wij zouden zeggen volgend jaar weer?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws