'Eindelijk weer knokken!' Mis deze events niet Nieuws
Nieuws

'Eindelijk weer knokken!' Mis deze events niet

'Eindelijk weer knokken!' Mis deze events niet

Tussen midden december tot halverwege januari liggen de grote evenementen stil, voor de vechtsport fans is het altijd even doorbijten. Echter wordt het wachten beloond en dat begint al deze maand.

De UFC keert terug op 15 januari, een dag eerder ONE Championship met een groots evenement welke een week later op de 18e gevolgd wordt. Er werd natuurlijk wereldwijd wel gevochten maar meestal waren dat amateur wedstrijden of de minder bekende organisaties (lees verder onder tweet).

Bij de UFC is het gelijk raak met een aantal titelgevechten zoals die tussen Francis Ngannou en Cyril Gane tijdens UFC 270. ONE FC daarentegen heeft zelf een aantal namen op de kaart staan die uit Nederland stammen. Zoals Murat Aygun en Marat Grigorian (lees verder onder tweet).

Op 28 januari vindt de ONE FC vedergewicht semi finale plaats met daarin een aantal topvechters. Grigorian zal het opnemen tegen Chingiz Allazov, terwijl Siitichai de taaie David Kiria treft. De UFC wedstrijden zijn te zien via SBS 9 en KIJK.nl. ONE is te zien via YouTube, niet missen dus zet het in je agenda.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws