Eet Ismael Lazaar zich letterlijk naar de overwinning op Rico Verhoeven – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Eet Ismael Lazaar zich letterlijk naar de overwinning op Rico Verhoeven

Eet Ismael Lazaar zich letterlijk naar de overwinning op Rico Verhoeven

 

Ismael Lazaar en zijn honger naar de overwinning

Bij het vergelijken van Ismael Lazaar en zijn GLORY 41 tegenstander Rico Verhoeven, wijzen veel critici meteen op het verschil in grootte en lichaamsbouw. Daar waar Ismael oogt als klein en fors, komt Rico uit de bus als groot en atletisch gebouwd. Maar wat zegt dat, en hoe denken de vechters daar zelf over?

Echter, Ismael besteedt geen aandacht aan de kritiek en gevechten door zijn eigen motto; “Ik heb geen een six-pack, zolang je weet hoe je moet vechten, is al die kritiek nutteloos voor mij..”

Doet grootte er iets toe?

Je zou zeggen dat een persoon met een atletisch lichaam een voordeel heeft op een vechter die er “in eerste instantie” fatsig of lomp uitziet. Maar zoals de Engelsen zeggen “looks an be deceiving” met andere woorden het zegt helemaal niks hoe iemand is gebouwd, er is ook nog zoiets als durf en doorsettings vermogen dat een verschil kan maken in een gevecht in de ring.

Lazaar de man met de ijzeren knock-out stoot

Ismael Lazaar staat bekend om zijn harde knock-out kracht, wat hem en gevaarlijke tegenstander maakt voor Rico Verhoeven. Met het verschil in lengte zal Verhoeven er alles aan moeten doen Lazaar op afstand te houden. Als het hem lukt om in te vechten, kunnen zijn uithaal stoten wel eens voor een verrassing zorgen.

Verleden geen garantie voor de toekomst

Dat het verleden geen garantie voor de toekomst biedt dat is inmiddels een frase die veel gehoord is, echter zijn wij toch erg benieuwd naar het gevecht en de uitslag. Zal de underdog de prijs aftroeven van de gevierde koning?

Wij kunnen tot nu toe alleen maar gissen naar de uitslag, en kunnen niet wachten net als u vermoedden wij om deze twee giganten tegen elkaar in de ring te zien staan, wie is uw favoriet?

 

Bekijk ook

🎥 Scheids gooit handdoek uit ring: Weigert wedstrijd te stoppen

De scheidsrechter weigerde de wedstrijd te stoppen

📺 UFC Replay: Diaz faalt, Adesanya domineert en 1e Mexicaanse kampioen

Er stonden twee titels op het spel en de terugkeer van 'Badboy' Nate Diaz.

MMA-vechter (43) overlijdt na corona vaccinatie?

Bekend vechter en Kickboxing/MMA coach had geen gezondheidsproblemen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page