Eerste lilliputter kickboks partij van Nederland op Fightersheart Nieuws
Nieuws

Eerste lilliputter kickboks partij van Nederland op Fightersheart

Eerste lilliputter kickboks partij van Nederland op Fightersheart

Wat vooraf ging

Wopke zou tijdens een 4-mans toernooi uitkomen dat Fightersheart aan het organiseren was, Joey, Abdelhalim, James en Wopke zouden acte de presence geven, echter kreeg dit plan geen vervolg. Echter leek James Ali wel zin te hebben in een gevecht met Wopke en daagde hem uit, echter werd dit gevecht ook gecanceld. Later leek het er op dat er toch nog een confrontatie zou komen, maar wederom eindigend in een afzegging, Wopke die zich inmiddels tot in de puntjes voorbereidt had was daar op z'n zachtst gezegd niet blij mee.

Eerste lilliputter kickboks partij van Nederland op Fightersheart

Afgetraind

Op de poster van het aangekondigde event is een afgetrainde Wopke te zien, maar ook zijn tegenstander Ishan Yuksel (bijnaam Bonky) lijkt goed getraind te zijn. Op de Facebook pagina van Fighterheart staat te lezen; " Wij hebben stad en land afgezocht om een geschikte tegenstander te vinden voor Wopke en kunnen met trots de volgende super fight aankondigen! Wopke Booijen uit Nijmegen zal in een superfight vechten tegen Ihsan Yuksel uit..... Wie gaat deze superfight winnen? Weet jij het?"

Negatieve reacties

De vorige aangekondigde partijen veroorzaakte een mix van reacties op social media, zo vonden enkele dat een gevecht tussen twee kleine mensen (lilliputters) meer weg zou hebben van een freakshow. Andere reageerde juist heel positief en vonden dat dit een mooie stap vooruit was, want waarom zouden dit soort partijen niet plaats mogen vinden. Hoe het ook zij, Wopke gaat in de herkansing, wil je meer over Wopke weten lees het interview wat wij met hem hadden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws