Eerste lilliputter kickboks partij van Nederland op Fightersheart - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Eerste lilliputter kickboks partij van Nederland op Fightersheart

Eerste lilliputter kickboks partij van Nederland op Fightersheart

Hij gaat dan nu eindelijk toch de ring in, Wopke (de Kleinste baas) had zich al meerdere keren zwaar voorbereidt op een clash in de ring. Verschillende potentiële tegenstanders passeerde de revue, wilde knokken maar zegde af, maar nu lijkt het toch echt te gaan gebeuren. Fightersheart zal de partij organiseren op zaterdag 13 oktober in Venray.

Wat vooraf ging

Wopke zou tijdens een 4-mans toernooi uitkomen dat Fightersheart aan het organiseren was, Joey, Abdelhalim, James en Wopke zouden acte de presence geven, echter kreeg dit plan geen vervolg. Echter leek James Ali wel zin te hebben in een gevecht met Wopke en daagde hem uit, echter werd dit gevecht ook gecanceld. Later leek het er op dat er toch nog een confrontatie zou komen, maar wederom eindigend in een afzegging, Wopke die zich inmiddels tot in de puntjes voorbereidt had was daar op z’n zachtst gezegd niet blij mee.

Afgetraind

Op de poster van het aangekondigde event is een afgetrainde Wopke te zien, maar ook zijn tegenstander Ishan Yuksel (bijnaam Bonky) lijkt goed getraind te zijn. Op de Facebook pagina van Fighterheart staat te lezen; ” Wij hebben stad en land afgezocht om een geschikte tegenstander te vinden voor Wopke en kunnen met trots de volgende super fight aankondigen! Wopke Booijen uit Nijmegen zal in een superfight vechten tegen Ihsan Yuksel uit….. Wie gaat deze superfight winnen? Weet jij het?”

Negatieve reacties

De vorige aangekondigde partijen veroorzaakte een mix van reacties op social media, zo vonden enkele dat een gevecht tussen twee kleine mensen (lilliputters) meer weg zou hebben van een freakshow. Andere reageerde juist heel positief en vonden dat dit een mooie stap vooruit was, want waarom zouden dit soort partijen niet plaats mogen vinden. Hoe het ook zij, Wopke gaat in de herkansing, wil je meer over Wopke weten lees het interview wat wij met hem hadden.

 

Bekijk ook

Vechter houdt titel met wilde knock-out! Sublieme Uppercut

Vechter houdt titel met wilde knock-out! Sublieme Uppercut (video)

Deze zette een lowkick in maar werd vrijwel afgestraft door Prikaza.

Glory neemt maatregelen! 'Gedragsregels voor fans en vechters'

Glory Collision 4 maatregelen! ‘Gedragsregels voor fans en vechters’

Voor Glory Collision 4 welke deze zaterdag plaatsvindt in het Gelredome Arnhem

Badr lijnrecht tegenover Overeem: 'Ik domineerde elk gevecht, pas maar op'

Badr lijnrecht tegenover Overeem: ‘Ik domineerde elk gevecht, pas maar op’ (video)

Op de vraag hoe het er zaterdag aan toe zal gaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page