Eersel verdedigt ONE wereldtitel kickboksen tegen Sadikovic Nieuws
Nieuws

Eersel verdedigt ONE wereldtitel kickboksen tegen Sadikovic

Eersel verdedigt ONE wereldtitel kickboksen tegen Sadikovic

Regian Eersel zal op 8 april zijn ONE Wereldtitel kickboksen in het lichtgewicht verdedigen tegen Arian Sadikovic. Eersel is tot nu toe ongeslagen bij de Aziatische vechtsportbond.

Voor de Surinaams-Nederlandse Eersel zal het de vierde keer zijn dat hij zijn ONE Championship titel zal verdedigen. Eersel die ongeslagen is bij ONE sinds zijn eerste wedstrijd bij de organisatie in 2019, heeft tegen grote namen in de ring gestaan.

Glory vechters

Het was voormalig Glory Kampioen en landgenoot Nieky Holkzen die er tot twee keer toe niet in slaagde te zegevieren over Eersel bij ONE. Eersel's tegenstander op 8 April bij ONE: RELOADED Sadikovic, vocht zelf ook twee keer bij Glory (gaat verder onder video).

Sadikovic laatste wedstrijd voor de Glory kickboks organisatie was in oktober 2019 tijdens Glory 69: Dusseldorf. Daar versloeg de Duitser, Dani Traore. Eerder dat jaar verloor Sadikovic van Mike Lemaire op Glory 64: Strasbourg.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws