Edson Barboza v.s Kevin Lee headliner op UFC Fight Night 128 Nieuws
Nieuws

Edson Barboza v.s Kevin Lee headliner op UFC Fight Night 128

Edson Barboza v.s Kevin Lee headliner op UFC Fight Night 128

UFC keert terug naar Atlantic City met een knaller van een lichtgewicht gevecht

UFC Fight Night bevat een actievolle kaart, bekroond door een spannende lichtgewicht partij tussen No.4 gerangschikt Edson Barboza en No.7 Kevin Lee. UFC Fight Night: BARBOZA tegen LEE vindt plaats zaterdag 21 april vanuit de Jim Whelan Boardwalk Hall.

Edson Barboza v.s Kevin Lee headliner op UFC Fight Night 128

Barboza de KO koning

De gevaarlijke Muay Thai vechter, Barboza (19-5) heeft als doel zijn stijging op de 155-pond ranglijst voort te zetten. Bekend om zijn spectaculaire knock-outs, Barboza bezit indrukwekkende overwinningen op Gilbert Melendez, Anthony Pettis en Beneil Dariush. Zijn overweldigende draaiende hiel kick KO overwinning tegen Terry Etim is een vaste waarde gebleven in UFC marketing machine. Barboza lijkt nu terug te keren naar de winstkolom na een liederlijk verlies tegen Khabib Nurmagomedov in december.

Kevin Lee 'The Motown Phenom'

In de weg staat Lee (16-4), Die op zoek is naar een nieuwe kans op UFC goud. Tijdens zijn run heeft 'The Motown Phenom' sensationele overwinningen behaald op Michael Chiesa, Francisco Trinaldo en Jake Matthews. Zo charismatisch buiten de Octagon, en vakbekwaam binnen de kooi, kwam Lee in oktober dicht bij het veroveren van het voorlopige lichtgewichtkampioenschap. Hij is nu van plan om Barboza als opstapje terug gebruiken op zijn weg naar de titel

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws