Edson Barboza treft Kevin Lee op UFC Fight Night 128 in Atlantic City Nieuws
Nieuws

Edson Barboza treft Kevin Lee op UFC Fight Night 128 in Atlantic City

Edson Barboza treft Kevin Lee op UFC Fight Night 128 in Atlantic City

Het lijkt erop dat de UFC zijn belangrijkste gevecht heeft voor zijn terugkeer naar Atlantic City

Meerdere bronnen melden al eerder dat de lichtgewichten Edson Barboza (19-5 MMA, 13-5 UFC) en Kevin Lee (16-3 MMA, 9-3 UFC) UFC Fight Night 128 in zullen gaan luiden. Afgelopen nacht werden de geruchten bevestigd door de UFC zelf. UFC Fight Night 128 vindt plaats op 21 april in Boardwalk Hall in Atlantic City, N.J. De hoofdkaart zal uitgezonden worden op FS1 en de prelims op FS2 en UFC Fight Pass.

Edson Barboza treft Kevin Lee op UFC Fight Night 128 in Atlantic City

Barboza moet ook aan de slag

Lee zal op zoek zijn naar rebound voor een submission door Tony Ferguson afgelopen oktober in het UFC 216 main event. Die strijd was voor de tussentijdse lichtgewichttitel van de UFC. De tegenslag brak een vijf-gevechten winnend record voor de in Las Vegas gevestigde vechter, die vier overwinningen en drie choke out overwinningen omvatte, inclusief twee prestatiebonussen. Barboza moet ook aan de slag. De Braziliaanse vechter had een win reeks van drie gevechten tot dat Khabib Nurmagomedov hem domineerde in december door via een unanieme beslissing te winnen bij UFC 219. Voordien had Barboza beslissingswinsten over voormalig UFC en WEC kampioen Anthony Pettis en voormalig Strikeforce kampioen Gilbert Melendez en een bonuswinnende knock-out op Beniel Dariush via een vliegende knie.

De nieuwste UFC Fight Night 128-kaart bevat:

Edson Barboza tegen Kevin Lee
Aspen Ladd tegen Leslie Smith
Merab Dvalishvili tegen. Augusto Mendes
Magomed Bibulatov tegen Ulka Sasaki
David Branch tegen Thiago "Marreta" Santos
Corey Anderson tegen Patrick Cummins
Siyar Bahadurzada tegen Luan Chagas
Brett Johns tegen Aljamain Sterling

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws