Eddie Hearn: Tyson Fury trekt zich terug uit zijn gevecht met Deontay Wilder Nieuws
Nieuws

Eddie Hearn: Tyson Fury trekt zich terug uit zijn gevecht met Deontay Wilder

Eddie Hearn: Tyson Fury trekt zich terug uit zijn gevecht met Deontay Wilder

Niet klaar

Fury heeft de claims dat hij zich zou wil terugtrekken, al afgewezen en stond erop dat hij tegen het einde van 2018 Wilder tegemoet zal treden. Hearn vertelde Betting Pro toen hem werd gevraagd of hij dacht dat Fury klaar was om tegen Wilder te vechten; 'Ik denk dat hij dat weet en iedereen in het boksen weet tenzij hij $ 20 miljoen krijgt voor dat gevecht, hij er niet klaar voor is. Tyson Fury echter zegt dat Wilder-gevecht nog steeds gaat komen.

Eddie Hearn: Tyson Fury trekt zich terug uit zijn gevecht met Deontay Wilder

'Ik denk niet dat hij de strijd tegen Wilder zal aangaan om eerlijk tegen je te zijn . Ik weet dat ze hebben gezegd dat het gaat gebeuren, er is nog geen datum of locatie en ik denk dat Fury er nog een nodig heeft om klaar te zijn, dat weet hij. "Hij voegde eraan toe:" Hij heeft ongelooflijk veel gedaan om terug te komen van waar hij was en hij verdient een enorme hoeveelheid credit maar hij zag er slecht uit in zijn laatste gevecht, hij werd uit de ring gejaagd, hij is geen vermakelijke bokser om naar te kijken.

Kans

'Hij is onhandig en lastig, wat niet geweldig is voor mensen om naar te kijken, maar het is effectief zoals we tegen (Wladimir) Klitschko zagen, dus ik denk dat als hij nog een gevecht kan hebben of nog twee, wat altijd zijn plan was, hij een zeer goede kans heeft tegen mensen als Wilder en Joshua, maar op dit moment maakt hij geen kans. 'Ik denk dat hij misschien iets in petto heeft, maar ik zie hem dit jaar zeker niet in de ring staan met Wilder.'

Fury versloeg Francesco Pianeta op punten in meer dan tien rondes in Belfast eerder deze maand en Wilder voegde zich bij zijn rivaal in de ring na de overwinning om hun clash aan te kondigen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws