Eddie Alvarez: 'Dit is de reden waarom ik bij ONE Championship tekende' Nieuws
Nieuws

Eddie Alvarez: 'Dit is de reden waarom ik bij ONE Championship tekende'

Eddie Alvarez: 'Dit is de reden waarom ik bij ONE Championship tekende'
Eddie Alvarez: 'Dit is de reden waarom ik bij ONE Championship tekende'

De voormalige UFC en Bellator lichtgewichtkampioen maakte afgelopen maandagavond bekend in een video dat hij getekend had bij ONE Championship.

Toen hij woensdag tijdens een conference call met de media sprak, legde hij uit dat hij onvermijdelijk ervoor koos om deel uit te maken van de grootste Aziatische mixed martial arts organisatie.

"Zonder er teveel over te zeggen, we hadden aanbiedingen van over de hele wereld", zei Alvarez. "We hebben aanbiedingen van zo ongeveer iedereen die je kunt bedenken. Iedereen heeft belangstelling getoond. “

Wereldtitel

“Waarom ONE Championship vraag u zich misschien af? Het is de enige grote organisatie waar ik geen wereldtitel in heb gehad. Ik heb de Bellator titel tweemaal gewonnen tijdens mijn carrière, ik heb de UFC-titel gewonnen tijdens mijn carrière en wat mij betreft is ONE de enige grote organisatie die ik niet kan overslaan om een wereldtitel bij te halen. “

"Voor mezelf, voor mijn familie, voor mijn fans en iedereen zou dit betekenen dat ik een kans zou hebben om geschiedenis te schrijven. Mogelijk geschiedenis die nooit meer zou kunnen worden gemaakt. “

Veel betekenend

"Het is bijna een loterijticket om een ​​wereldtitel te kunnen winnen. Dus om naar elke grote organisatie te kunnen gaan, vechten met hun beste vechters, om de beste vechters in die organisatie te ontmoeten en ze dan allemaal een voor een te verslaan en die wereldtitel te winnen, betekent de wereld voor mij. "

Alvarez (29-6) was bij de UFC sinds 2014. Zijn contract stopte officieel na zijn TKO verlies aan Dustin Poirier. Tijdens zijn tijd in de UFC verdiende hij de 155-pond titel met een TKO overwinning op regerend kampioen Rafael dos Anjos in 2016.

Veel gevechten

Hij zou echter zijn titel verliezen aan Conor McGregor op UFC 205 later dat jaar. Alvarez had ook overwinningen op Anthony Pettis, Gilbert Melendez en Justin Gaethje, terwijl hij tekortkwam tegen voormalig titel uitdager Donald Cerrone.

Over de vraag of de UFC geïnteresseerd was om hem terug te halen, onthulde Alvarez dat ze "hun best deden" maar gewoon niet konden concurreren met wat ONE aanbood.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws