EA SPORTS UPDATE: UFC 4 Playstation game op komst Nieuws
Nieuws

EA SPORTS UPDATE: UFC 4 Playstation game op komst

EA SPORTS UPDATE: UFC 4 Playstation game op komst
EA SPORTS UPDATE: UFC 4 Playstation game op komst

Een opvolger van de UFC 3 game voor de spelcomputer consoles lijkt in de maak. Zo melden enkele gameblog sites UFC 4 voor de playstation op komst is.

De bloggers baseren hun bevindingen op een berichtgeving van de website PS4 Patches. Deze houden updates voor games bij en stuiten op een game genaamd "Magnum". Het blijkt dat deze een patch voor het PlayStation Network bevat met een wel veelzeggend icoontje.

Opvolger van UFC 3

Het icoontje van de patch blijkt een versie van UFC 4 te zijn. Dit viel nogal op omdat Electronic Arts volgende week een EA Play Live 2020 evenement zal houden. Verwacht wordt dat hier een speelbare vers van UFC 4 wordt getoond.

Voor de UFC game fans dus nog even wachten tot 18 juni waar verwacht wordt dat de game dus wordt geopenbaard. Welke UFC vechters er in het spel verwerkt zijn of welke nieuwe spel functies er zijn toegevoegd blijft ook nog even een mysterie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws