Home / Nieuws / Dwaas: slachtoffer McGregor maakt zich belachelijk met video

Dwaas: slachtoffer McGregor maakt zich belachelijk met video

Afgelopen week werd MMA-superster en miljonair Conor McGregor in Miami opgepakt en vastgezet. Hij zou de telefoon van een fan hebben vernield.

De fan in kwestie, Ahmed Abdirzak, dreigde afgelopen week met een onthullende video naar buiten te komen. Deze kwam zijn woord na en kwam online met een video die niet helemaal naar de verwachting van tegenstanders van Mcgregor lijkt.

Wie gehoopt had een close-up video van het incident te kunnen bekijken had het mis. Abdirzak verteld in de video zijn versie van het incident en noemt McGregor een gevaarlijke misdadiger die opgesloten dient te worden.

Aandacht vrager

In verdediging van hun geliefde vechter namen deze het voor McGregor op. Bij een groot aantal forums zoals Reddit was te lezen: “Dit is precies het soort kerel waarvan je zou verwachten dat hij buiten een nachtclub beroemdheden lastigvalt.”

LEES OOK: Conor McGregor in Miami opgepakt

“Ik kon mij persoonlijk niet echt druk maken over deze arrestatie, deze man probeerde duidelijk een reactie te krijgen van Conor en hij kreeg er een. De man is legitiem bezig om een ​​lastercampagne tegen Conor uit te voeren. Hij maakt zich compleet belachelijk met deze video. “

Bekijk ook

MMA Nieuws: UFC sluit ‘miljoenen’ deal met Cannabis producent

De Amerikaanse MMA-vechtsport organisatie UFC, heeft een 'exclusief, meerjarig, multi-miljoen dollar deal gesloten met Aurora Cannabis Inc.

UFC nieuws: Conor McGregor loopt flinke blessure op

Er is de laatste tijd veel gesproken over de mogelijke terugkeer van Conor McGregor.

Ramadan: Kickboks scholen zetten ’s nachts deuren open

Voor de moslim gemeenschap is de ramadan al weer even ingegaan, voor de top sporters onder hen betekent dit aanpassen om op peil te blijven.

REGIO NIEUWS UITGELICHT