Home / Nieuws / Dwaas: slachtoffer McGregor maakt zich belachelijk met video

Dwaas: slachtoffer McGregor maakt zich belachelijk met video

Afgelopen week werd MMA-superster en miljonair Conor McGregor in Miami opgepakt en vastgezet. Hij zou de telefoon van een fan hebben vernield.

De fan in kwestie, Ahmed Abdirzak, dreigde afgelopen week met een onthullende video naar buiten te komen. Deze kwam zijn woord na en kwam online met een video die niet helemaal naar de verwachting van tegenstanders van Mcgregor lijkt.

Wie gehoopt had een close-up video van het incident te kunnen bekijken had het mis. Abdirzak verteld in de video zijn versie van het incident en noemt McGregor een gevaarlijke misdadiger die opgesloten dient te worden.

Aandacht vrager

In verdediging van hun geliefde vechter namen deze het voor McGregor op. Bij een groot aantal forums zoals Reddit was te lezen: “Dit is precies het soort kerel waarvan je zou verwachten dat hij buiten een nachtclub beroemdheden lastigvalt.”

LEES OOK: Conor McGregor in Miami opgepakt

“Ik kon mij persoonlijk niet echt druk maken over deze arrestatie, deze man probeerde duidelijk een reactie te krijgen van Conor en hij kreeg er een. De man is legitiem bezig om een ​​lastercampagne tegen Conor uit te voeren. Hij maakt zich compleet belachelijk met deze video. “

Bekijk ook

Dana White pakt Connor McGregor toch zijn wereldtitel af!

🎥 | UFC-BAAS DANA WHITE: ‘Die fans kunnen mij geen ruk schelen’

De grote baas van de Amerikaanse MMA vechtsport

Verrassende uitslagen ONE Championship 109: King of the Jungle

Vrijdag vond in het Singapore Indoor Stadium

Drukke tijden voor toptrainer Bert Kops, het is een gekkenhuis!

ZIEKE GRAP: Nep bericht over Coronavirus bij bekende gym

Het Coronavirus ook wel bekend als COVD-19 virus